Είμαστε κορόιδα του Κίρζη;

Ο Κετσπάγια, ο Σάμπουριτς και η διοίκηση κρίνουν ότι η προσθήκη του Μερκή θα βοηθήσει την ομάδα μας να σώσει ότι σώζεται. Η άποψη τους είναι δικαιολογημένη αφού ο ΑΠΟΕΛ αιμορραγεί πλέον και στο κέντρο της άμυνας. Η ανάγκη για ενίσχυση δεν θα πρέπει να κάνει τον Απόλλωνα πλουσιότερο και εμάς κορόιδα των Κίρζη και Κονναφή.

Οι περιπτώσεις των Μακρίδη και Μερκή ήταν και είναι ίσες και όμοιες. Η διοίκηση Πετρίδη όφειλε να πακετοποιήσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μακρίδη με την αντίστοιχη του Απόλλωνα με τον Μερκή, έτσι ώστε να μην είμαστε σήμερα σε μειονεκτική θέση.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο Κίρζης τονίζει ότι ο Μερκής έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα για ακόμα 1.5 χρόνο και μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα τον παραχωρήσει. Τον παίκτη που μέχρι προχτές ήθελε να ξεφορτωθεί αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και που πιστεύουν ότι τους δημιουργεί διάφορα προβλήματα στα αποδυτήρια!

Copy – paste καταστάσεις με τον Μακρίδη και τον ΑΠΟΕΛ.

Με αυτά τα δεδομένα θα ξέρουμε σύντομα αν η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ μπορεί να λειτουργήσει έστω και με καθυστέρηση με τρόπο που να μην θεωρείται κορόιδο του κάθε Κίρζη.

Σ.Σ Το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις με τον Μερκή γίνονται εδώ και μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!