Είμαστε το πρώην φαβορί

Αξιολογώντας τα δεδομένα με την όση αντικειμενικότητα μπορεί να έχει ένας οπαδός κρίνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί θα θεωρείται το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να πληγώνει τον εγωισμό όλων μας αλλά είναι μια πραγματικότητα που αν τη διαχειριστούμε σωστά ίσως βοηθήσει να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

Τα δεδομένα είναι αυτά που θέλουν την Αεκ και τον Απόλλωνα να έχουν προβάδισμα όχι μονό λόγω της βαθμολογικής τους θέσης αλλά και γιατί τα αγωνιστικά δεδομένα τους είναι καλύτερα.

Η ομάδα μας θα επιχειρήσει και φέτος ένα comeback και η άποψη πολλών ότι θα επαναληφθεί το σενάριο των προηγούμενων χρόνων είναι καλή παρηγοριά αλλά αν είναι με αυτά τα μυαλά που θα διορθωθεί η κατάσταση σύντομα θα προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

Είναι η πραγματικότητα που λέει ότι η αγωνιστική ανάκαμψη θα έρθει όχι μόνο μέσα από τη βελτίωση του υφιστάμενου ρόστερ αλλά και μέσα από την άμεση και ποιοτική ενίσχυση του.

Οι παθογένειες είναι τόσο έντονες που επιβάλλουν όπως και οι τέσσερις μεταγραφές Ιανουαρίου πρέπει να είναι πετυχημένες προκειμένου να δώσουν την τεράστια ώθηση που απαιτείται.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα τον Γενάρη με τα συνεχόμενα ντέρμπι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X