Υπέρβαση για να το σηκώσουμε

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε και στις 16:00 ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δώσει μια μάχη μέσα από την οποία αν βγει νικητής θα πανηγυρίσει την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Μια δύσκολη χρονιά μπορεί να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό αν οι παίκτες του Κωστή καταβάλουν το δύσκολο εμπόδιο της δεύτερης καλύτερης ομάδας. Για να συμβεί αυτό οι παίκτες μας πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αφού πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους στον υπέρτατο βαθμό.

Οι απουσίες κάνουν ακόμα πιο μεγάλη την πρόκληση ενώ το ότι θεωρητικά μας βολεύει η ισοπαλία δεν πρέπει να γίνει μπούμεραγκ. Η ψυχολογία θα πρέπει να είναι μια παράμετρος που θα πρέπει να λειτουργήσει του υπέρ του ΑΠΟΕΛ με τη λογική ότι είμαστε η ομάδα που κουβαλά τις εμπειρίες που θα τις επιτρέψουν να διαχειριστεί σωστά τα όσα θα συμβούν.

Το πλανο του Κωστή

Η αμυντική τετράδα των Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Μερκή και Αστίθ ανταποκρίθηκε καλά στον αγώνα με την Ομόνοια ενώ ήταν αυτή που προτιμήθηκε και όταν επικρατήσαμε της ΑΕΚ με 0-3. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτό είναι αρκετό για να κρατήσει εκτός εντεκάδας τον Καρλάο κάτι που φαντάζει πιθανό, αφού και για τη θέση δίπλα από τον Αρτύματα έχει προβάδισμα ο Αμορίν.

Ο Κωστή καλείται επίσης να παρατάξει το πιο λειτουργικό πλανο σε σχέση με τον μεσοεπιθετικό κόμματι όπου θα στερηθεί την καταλυτική παρουσία των Εφραίμ και Ντε Βινσετι. Όλα συνηγορούν ότι ο Βάντερ θα ειναι ο τρίτος στον κεντρικό διάδρομο πίσω από τον Σωτηρίου ενώ ένας εκ των Χαραλαμπίδη ή Αλωνεύτη θα κληθεί να καλύψει το άκρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!