Και δημόσιο ΟΧΙ για Χατζηλούκα

Το βέτο του Ντολ όσον αφορά τον Χατζηλούκα πήρε και επίσημη μορφή αφού στη δημοσιογραφική κλήθηκε να σχολιάσει το όλο θέμα. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ευχαριστημένος με το υφιστάμενο τιμ και τον Τέτι και πως δεν έχει ανάγκη για οτιδήποτε άλλο.

Οι δηλώσεις:

“Ξέραμε πριν να παίξουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο. Ήμασταν πολύ αργοί και δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Αργές πάσες, αργές κινήσεις. Το ανέφερα στους παίκτες μου. Μερικές στιγμές ήμασταν τυχεροί. Το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε. Θα γίνει βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Κρατάμε το πολύ καλό αποτέλεσμα.”

Υπάρχει μουρμούρα στον κόσμο που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα. Πότε νομίζει θα είναι έτοιμο το ΑΠΟΕΛ να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο;

“Δεν ξέρω. Μην ξεχνάτε δεν είμαστε η Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Μην περιμένετε πως θα κερδίζουμε με 3-0 και 4-0. Δεν είναι εύκολο. Είχαμε το πρόβλημα με τις διακοπές εδώ και δυο μήνες. Δεν είχα στη διάθεση μου αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δώστε μας λίγο χρόνο, βήμα βήμα. Πιστεύω αυτά τα παιδιά. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε”

  Για το ενδεχόμενο να έρθει ο Χατζηλούκας ως βοηθός:

Πρέπει να εξηγήσω. Είμαι ευχαριστημένος με τους συνεργάτες μου και τον τεχνικό διευθυντή. Δεν είναι σημαντικό να έρθει. Πιστέψτε με.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!