Σαλαμίνα Vs ΑΠΟΕΛ 0-3

 Eνα δεκάλεπτο ξέσπασμα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τη δίκαια και μεγάλης σημασίας νίκη. Το ΑΠΟΕΛ δεν βλεπόταν στο πρώτο ημίχρονο, είδε την ομάδα του Πουρσαϊτίδη να χάνει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δευτέρου αλλά στη συνέχεια ήρθα τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ο Ντολ έκανε την απαιτούμενη κίνηση στο ημίχρονο όταν πέρασε στον αγώνα τον Τάμαρι γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα να αποκτήσει ταχύτητα και να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του Ιορδανού.

Ο Μερκής ήταν και πάλι αυτός που έδωσε τη λύση αφού από εκτέλεση κόρνερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 0-1 στο 65ενώ οι Μάτις και Βιντιγκαλ πήραν σειρά με δυο σπουδαία τελειώματα πριν συμπληρωθεί το 75.

Το 3-5-2 που προτιμήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν δικαίωσε τον προπονητή μας αφού ούτε οι παίκτες που κλήθηκαν να το εφαρμόσουν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

Η εξέλιξη του σκορ έδωσε στον Ντολ την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στους Χάνι και Σιέλη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Βιντιγκάλ, Μερκής

ΑΠΟΕΛ
Μπέλετς, Σόουζα, Χαλένιους (Χάνι 78′), Μάτιτς, Πάβλοβιτς, Βούρος (Σιέλης 82′), Μερκής, Βιντιγκάλ, Σάβιτς, Μιχαϊλοβιτς, Άλεφ (Τάμαρι 46′)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!