Και εμείς στα χαρακώματα

Η διαιτησία έβαλε το λιθαράκι της για να έρθει η ήττα αφού ο Χριστοφή φοβήθηκε να σφυρίξει πέναλτι στο 7 όταν η ομάδα μας πίεζε και ήταν καλύτερη. Ο Πετεβίνος βλέποντας όπως έχει διαμορφωθεί το όλο σκηνικό ξεσπάθωσε μετά τον αγώνα αναγνωρίζοντας ότι η προπαγάνδα όλων λειτουργεί εις βάρος τους ΑΠΟΕΛ.

Οι σχετικές δηλώσεις..

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση. Είναι η ομάδα που πέρασε στα προημιτελικά. Με βάση και τα όσα ακούμε τον τελευταίο καιρό ο Απόλλων θα είναι και μια από τις οκτώ ομάδες που θα ξοδευτούν λόγω των τιμοκαταλόγων. Μπήκαμε αρκετά καλά. Στην πρώτη αντεπίθεση σκόραρε ο Απόλλωνας. Θα έλεγα ότι η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου καθορίστηκε από μια φάση πέναλτι. Με το συγκεκριμένο διαιτητή είχαμε δυο πέναλτι με την Ομόνοια που δεν μας δόθηκαν.

Συνεχίζουμε να είμαστε εμείς που πληρώνουμε την προπαγάνδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμείς θα παλέψουμε τις δυνάμεις μας για το πρωτάθλημα και βεβαίως θα προσπαθήσουμε και για την Ευρώπη για να σπρώξουμε ακόμα μια ομάδα την επόμενη χρονιά για να διεκδικεί εισιτήριο.

Όποιος θέλει να φταίξει κάτι, φταίει τον ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν τολμά να σφυρίζει πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Όλος ο κόσμος το είδε εκτός από τους διαιτητές.»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X