Και του χρόνου εάν και εφόσον

Επιβεβαιώθηκαν τα διάφορα και από σήμερα ο Πάολο Τραμεζάνι είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Η επίσημη ανακοίνωση έχει το δικό της ενδιαφέρον αφού ο Ιταλός θα μείνει και του χρόνου εφόσον η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το πραγματικό στοίχημα φυσικά για τον Τραμεζάνι είναι να βγάλει τη φετινή χρονιά. Η Ιταλική παροικία μεγαλώνει αφού έρχεται βοηθός προπονητής. Περισσότερο για παρηγοριά η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει και ο Κωστή..

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Paolo Tramezzani. Η συμφωνία είναι μονοετούς διαρκείας με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. O κ. Tramezzani είναι γεννημένος στις 30/07/1970.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητης στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της Ελβετικής FC Sion.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Pasquale Rocco.

O κ. Rocco είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari.

Ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!