Κάλεσμα Κυριακίδη για ομαλή διαδοχή

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης θέλει να επανέλθει στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ και με γραπτή δήλωση του κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του. Κρίνοντας ότι η παραμονή Πετρίδη είναι επιζήμια για την ομάδα μας τον καλεί να αποχωρήσει και παράλληλα αναφέρει ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Η κίνηση Κυριακίδη δείχνει ότι είναι αναπόφευκτη η μετωπική μεταξύ μετόχων και παραγόντων αφού ο Πετρίδης δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποχωρήσει έστω και αν η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπου του έχει κλονιστεί εδώ και καιρό.

Η αναφορά του πρώην αντιπροέδρου για κινήσεις που θα υποθηκεύσουν το ΑΠΟΕΛ και που δεν συνάδουν με την ιστορία του ΑΠΟΕΛ δείχνουν την επικίνδυνη πορεία που προδιαγράφεται.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

Με αίσθημα ευθύνης επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και αναλαμβάνω για το σκοπό αυτό να συγκροτήσω συνδυασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον.

Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε.

Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ μας δεν μπορεί να συνεχίσει να υποθηκεύεται με ενέργειες και αποφάσεις κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ορθοποδήσει μόνο με τη βοήθεια του κόσμου του και κανενός άλλου.

Θεόδωρος Κυριακίδης

Λευκωσία την 3η Μαρτίου 2021

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!