Κάλιο αργά παρά ποτέ

Ένα χρόνο μετά που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ φαίνεται η πρόθεση των αρμοδίων να αξιοποιήσουν τον Βούρο σωστά και στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Αυτό γίνεται μάλιστα μέσα από μια περίεργη ή και επικίνδυνη διαδικασία αφού μέχρι πριν μερικές εβδομάδες η πρόθεση ήταν να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ως δανεικός.

Η σωστή αξιοποίηση του παίκτη αφορά την χρησιμοποίηση του στη φυσική του θέση κάτι που ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ την περσινή χρονιά.

Αρχικά ο Ελλαδίτης κλήθηκε να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και όταν ήρθε ο Νσούε κάπου χάθηκε, έστω και αν η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. H προτίμηση στους Πολιάκοφ και Μερκή ήταν ξεκάθαρη και σε κάποιο βαθμό ατεκμηρίωτη αλλά ο Βούρος έστω και με καθυστέρηση δικαιώνεται.

Το κάζο Ταβάρες ανάγκασε τους αρμοδίους να αναθεωρήσουν πλάνα και απόψεις οπότε με την Χαποελ ο Βούρος πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Καρλάο.

Μπορεί να δεχτήκαμε δύο τέρματα αλλά η παρουσία του Ελλαδίτη ήταν πολύ καλή ενώ δεν φέρει ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκαν τα γκολ των Ισραηλινών.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αλλά ο Βούρος έχει όλα τα στοιχεία που τον καθιστούν ιδανική επιλογή. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!