Κατακραυγή και δικαιολογημένη απαίτηση

Ποτέ ξανά την τελευταία 20ετια δεν υπήρξε μεγαλύτερη ομογνωμία ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και όλοι συμφωνούν πως ο αδύναμος κρίκος στο ΑΠΟΕΛ είναι ο πρόεδρος του. Δυστυχώς για τον Πρόδρομο Πετρίδη η κατακραυγή είναι έντονη και απόλυτα δικαιολογημένη.

Η τραγική απόδοση των παικτών και η ανεπάρκεια των κατά εκάστοτε προπονητών δεν μπορούν να κρύψουν τις δικές του προσωπικές ευθύνες. Είναι προσωπικές γιατί είναι κοινό μυστικό ότι τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικό συμβουλίου, απλά επικυρώνουν ειλημμένες αποφάσεις.

Η απαίτηση για restart προκειμένου να σωθεί ότι σώζεται, δεν μπορεί να μην αφορά τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη έκλεισε.

Η μετάβαση στην επόμενη μέρα μπορεί να είναι πάρει χρόνο και να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και εσωστρέφεια ή να γίνει σύντομα.

Η απόφαση ανήκει στον Πετρίδη.

Σημειώνουμε ότι το ενδεχόμενο αδυναμίας των μετόχων της εταιρείας να εκλέξουν νέο συμβούλιο είναι υπαρκτό αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για να συνεχιστεί η καταστροφική πορεία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X