Κάτι παραπάνω από οξυγόνο

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στο σημείο να παίζει μέσα σε ένα 90λεπτο την οικονομική βιωσιμότητα του είναι κάτι γνωστό.  Για αυτό και ξέσπασμα των διοικούντων μετά τον αγώνα και η ατάκα του προέδρου ότι πλέον υπάρχει ανακούφιση.

Το plan B που ουσιαστικά αφορούσε την εσπευσμένη πώληση του Τάμαρι δεν θα χρειαστεί να τεθεί σε εφαρμογή αφού ο Πρόδρομος Πετρίδης ενάντια στις προβλέψεις και εκτιμήσεις αρκετών ρίσκαρε και δικαιώθηκε.

Μαζί του και ο ΑΠΟΕΛ που είναι κερδισμένος αρκετά εκατομμύρια ευρώ και με τρόπο που καλύπτει την περσινή χασούρα. Η συμμετοχή στα play offs του Champions League και η αυτόματη στους ομίλους του Europa εξασφαλίζει τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ποσό που κρινόταν απαραίτητο προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα η φετινή χρονιά και να καλυφθεί μέρος του περσινού ελλείμματος.

Επιπλέον υπάρχει η προοπτική εκτόξευσης των εσόδων αφού θα προκύψουν τα σίγουρα έσοδα από το market pool, το coefficient ranking, τα εισιτήρια αγώνων αλλά και από τη βαθμολογική συγκομιδή.

Θυμίζουμε ότι το πριμ νίκης καθορίστηκες στις 570,000 ευρώ και η ισοπαλία στις 190,000.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!