Ίσως η σημαντικότερη πρόκριση

Είμαστε στη φάση που γίνεται συζήτηση ακόμα και στο ποιος πρέπει να πιστωθεί την απόλυση του Τραμετσάνι. Οι τουιτεράδες ή ο πρόεδρος όταν έκρινε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Αυτό και οτιδήποτε άλλο τέτοιας εμβέλειας θέμα φαντάζει μικρό και ασήμαντο μπροστά στο τι συνέβηκε ψες στο Μπακού.

Ο ΑΠΟΕΛ όρθωσε ανάστημα κάνοντας τα βασικά. Μόνο αυτά αφού η απόδοση της ομάδας δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά έφτασε στο ζητούμενο. Ο Ντολ και όσοι τον συμβούλεψαν έκαναν τις βασικές διορθώσεις αφού δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα.

Ήταν αρκετές όμως για να έρθει ίσως η σημαντικότερη πρόκριση σε ομίλους. Ο ΑΠΟΕΛ ρέφαρε από τον περσινό αποκλεισμό και πλέον δεν έχει ανάγκη να πωλήσει εσπευσμένα τον Τάμαρι. Τον Τάμαρι ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να φύγει στην τιμή που θέλουν διάφοροι αφού δεν έπεισε τους πιθανούς αγοραστές.

Η πρόκριση έχει τρομερές προεκτάσεις για την ομάδα μας αφού η στελέχωση που έγινε ήταν τέτοια που δύσκολα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε προπονητής να διαχειριστεί τόσους παίκτες έχοντας μόνο το πρωτάθλημα.

Τα εκατομμύρια θα κάνουν πιο εύκολο και το κεφάλαιο των αποδεσμεύσεων και γενικότερα δίνουν τη δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τις διπλές αναμετρήσεις με τον Άγιαξ θα πρέπει να μπούμε στη λογική του Νικόλα Ιωάννου που είπε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να τις απολαύσουν και ότι βγει. Η πίστη πάντως είναι μεγάλη υπόθεση όπως φάνηκε και από τη ψεσινή ανατροπή οπότε η υπέρβαση απαιτεί από κάποιους να βγουν μπροστά. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!