Και στο βάθος προγραμματισμός

Τα αγωνιστικά δεδομένα εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας και όλα συνηγορούν ότι με σωστή διαχείριση θα κατακτήσουμε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Το +6 επιτρέπει στους υπευθύνους να αρχίσουν δειλά δειλά να σκέφτονται και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ενώ θα έχει σημασία προς αυτή την κατεύθυνση να γίνει πράξη ο στόχος του Κετσπάγια στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πριν την τελευταία αγωνιστική.

Από πλευράς διοίκησης τονίζεται ότι οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι πιο λίγες από ποτέ κάτι που ίσως να να δικαιολογείται από τον περιορισμένο αριθμό παικτών που μένουν ελεύθεροι. Αυτοί των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Μαϊο είναι οι Πάρντο, Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα μας θα πρέπει να μπει στη διαδικασία διακοπής συμβολαίων με κάποιους παίκτες προκειμένου να ελευθερωθούν θέσεις για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους. Ο Κετσπάγια αλλά και ο Σάμπουριτς έχουν ξεκάθαρη άποψη και σήμερα για τις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ και τις δυνατότητες του κάθε παίκτη οπότε ξέρουν τους προς αποχώρηση.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιαννιώτα είναι μια σημαντική εκκρεμότητα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο και όχι όποτε βολεύει τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος να βρεθεί ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!