Πρόταση για συνεργασία ΟΣΦΠ – ΑΠΟΕΛ

Το σημερινό ραντεβού μεταξύ Πρόδρομου Πετρίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για στρατηγικές συνεργασίες με ομάδες που θα επιτρέψουν στον ΑΠΟΕΛ να γίνει ακόμα πιο ισχυρός σε όλα τα επίπεδα. Αν σημαίνει κάτι η σημερινή συνάντηση έγινε μετά από παράκληση του προέδρου του ΟΣΦΠ ο οποίος έθεσε στο δικό μας ένα γενικό πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο ομάδες και όχι μόνο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ολυμπιακός έχει ήδη συνάψει συνεργασία με ομάδα της Αγγλίας και θέλει να μεγαλώσει το δίκτυο έτσι ώστε σε αυτό να συμπεριληφθεί και ο ΑΠΟΕΛ. Ο Πετρίδης έδειξε ετοιμότητα για να αξιολογηθεί το πλαίσιο συνεργασίας ενώ η κουβέντα πήγε και στον Γιαννιώτα.

Με τα σημερινά δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον παίκτη να μην είναι στα πλάνα της ομάδας του Πειραιά γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί ο δανεισμός του.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας έχει προσκληθεί ως επίσημος καλεσμένος του Ολυμπιακού στα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος ενός την επόμενη μέρα θα γίνουν σημαντικές διαβουλεύσεις μέσα από τις οποίες θα διαφανεί αν τα λόγια γίνουν πράξεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!