Και τώρα νίκη στο Europa

Ο ΑΠΟΕΛ του Τιμούρ πείθει και με το παραπάνω στους αγώνες πρωταθλήματος και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει και η πρώτη νίκη στο πλαίσια του Europa League. Το timing δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο αφού η ομάδα μας βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ενώ και η ψυχολογία των παικτών είναι στο καλύτερο δυνατό βαθμό μετά τις τελευταίες νίκες.

Ο αγώνας της Πέμπτης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα είναι εύκολος και το γεγονός ότι η ομάδα του Βεργέτη δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση δεν πρέπει να μας παρασύρει. Ο ΑΠΟΕΛ στους μέχρι στιγμής αγώνες του στην Ευρώπη δεν πείθει αφού φανερώνει στον μέγιστο βαθμό της αδυναμίες του.

Ο Κετσπάγια φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να βγάζει το μάξιμουμ από τους περισσότερους παίκτες και κυρίως από αυτούς των οποίων η απόδοση είναι βαρόμετρο και το ζητούμενο είναι να γίνει το ίδιο και το βράδυ της Πέμπτης. Η ομάδας βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και αν πράγματι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση θα πρέπει να κερδίσει όχι μόνο την Πέμπτη αλλά και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα.

Η πραγματική πρόκληση λοιπόν για όλους στον Αρχάγγελο δεν είναι οι νίκες στο πρωτάθλημα αλλά μια καλή πορεία στο Europa League που θα επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη με τρόπο που αρμόζει στην πορεία των τελευταίων χρόνων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!