Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ιταλός

Το δείγμα γραφής αρχίζει να μεγαλώνει όσον αφορά τα έργα και ημέρες του Τραμετσάνι και ο χτεσινός αγώνας ήταν η καλύτερη αφορμή για να αρχίσουν τα πρώρα πραγματικά θετικά σχόλια για τον προπονητή μας. Ο Ιταλός παρέλαβε ένα προβληματικό από κάθε άποψη ρόστερ και με αργά αλλά σταθερά βήματα αρχίζουμε να βλέπουμε στοιχεία πραγματικής ομάδας.

Στον αγώνα με την ΕΝΠ είδαμε για 45 λεπτά μια ομάδα με σωστό αγωνιστικό πλάνο το οποίο βασιζόταν στην ομαδικότητα. Η απουσία του Τάμαρι ήταν η καλύτερη αφορμή για να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή στο οργανωτικό κομμάτι.

Οι Εφραίμ, Νατέλ και Ζαχίντ ανταποκρίθηκαν καλά και ήταν για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο έστειλε τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα.

Η καθοδήγηση του Τραμετσάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν έντονη και συνεχής. Ο προπονητής μας φαίνεται ότι έχει εντοπίσει τις προβληματικές περιοχές της ομάδας και προσπαθεί με τις επιλογές που έχει να διορθώσει ότι διορθώνεται.

Πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν με το υπάρχον ρόστερ είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα αφού μετά τη διακοπή ακολουθούν δύσκολα. Αυτά στα οποία μέχρι σήμερα σκοντάφτουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!