Καιρός για νίκη σε ντέρμπι

Ο ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει και ντέρμπι αρχίζοντας από το σημερινό. Ο αγώνας με την Ομόνοια είναι καθοριστικός αφού υπάρχει το ιδεατό σενάριο όπου με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας. Υπάρχει όμως και το αρνητικό σενάριο το οποίο πρέπει να αποφύγουμε. Η απουσία του Καβέναγκι είναι σημαντική αλλά δεν ξαφνιάζει, αφού ήταν γνωστό από την Πέμπτη ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Ο Κετσπάγια ούτως ή άλλως δεν προόριζε για βασικό τον Αργεντινό οπότε το ζητούμενο είναι να δουλέψει σωστά το αρχικό πλάνο. Η διάταξη με τον Σωτήριου στην επίθεση και τον Ντε Βινσέτι ως στήριγμα δίνει στον ΑΠΟΕΛ τα στοιχεία που θεωρεί σημαντικά ο προπονητής μας ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν οι βοήθειες από τα άκρα.

Είναι εκεί όπου ο Γιαννιώτας θα παίξει ή τουλάχιστον πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο αφού είναι παίκτης που μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με διάφορους τρόπους. Για το άλλο άκρο υπάρχουν οι επιλογές τον Εφραίμ και Βάντερ με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ένα από τα πολλά ζητούμενα για την ομάδα μας είναι και η σωστή μεσοαμυντική λειτουργία αφού το μηδέν παθητικό θα αποτελέσει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη νικη. Ο περιορισμός του Ασίς από τον οποίο ξεκινούν όλες οι ουσιαστικές επιθετικές ενέργειες της Ομόνοιας θα βοηθήσει στα μέγιστα. Οι παίκτες μας θα πρέπει επίσης να λειτουργήσουν σωστά στην περίπτωση που ο Μιλόγεβιτς επιχειρήσει να μας αποσυντονίσει δίνοντας οδηγίες για ασφυκτικό πρεσιγκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!