Κόπηκαν τα πόδια του!

Ο προπονητής μας μίλησε για το πλανο που δούλεψε άψογο αλλά το highlight των δηλώσεων του ήταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ντε Βισνέτι.

Διαβάστε λοιπόν πως σχολίασε ο προπονητής μας την τρίτη κοκκινη του Αργεντινού τη φετινή χρονιά.

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα κερδίσουμε με αυτό τον τρόπο και με τέτοιο σκορ. Συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αυτοί έπαιξαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας, πετύχαμε δύο γκολ και στη συνέχεια ήταν πιο εύκολο να πετύχουμε το τρίτο γκολ έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι. Και πάλι συγχαρητήρια, γιατί κέρδισαν μία ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εμείς θα ξεκουραστούμε τώρα και θα γυρίσουμε με το ίδιο ζήλος και πάθος για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την τρίτη αποβολή του Ντε Βινσέντι τη φετινή σεζόν:
«Είναι πρώτος σε όλα. Aν τα είχε όλα, δεν θα ήταν στην Κύπρο. Τιμωρεί την ομάδα τιμωρεί και τον εαυτό του. Είναι ανεξήγητη η ενέργεια του. Η νίκη μας χαροποίησε, αλλά η αποβολή του μας… έκοψε τα πόδια. Αδικεί τον εαυτό του σαν ποδοσφαιριστής».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X