Κουμπωμένος ο Τιμούρ

Σε αντίθεση με προηγούμενες δηλώσεις και παρά τη νίκη ο προπονητής μας παρουσιάστηκε μετρημένος έως και κουμπωμένος στις απόψεις του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση μας θύμισε ότι είναι δύσκολη αυτή του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς ήταν μονόδρομος να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, ο Άρης μας έβαλε δύσκολα, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το κύπελλο. Για ένα δύσκολο παιχνίδι. Σημερα ημασταν οργανωμένοι και δίκαια κερδίσαμε. Πρέπει όσο πιο γρήγορα να ετοιμάσουμε την ομάδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Άρης είναι ομάδα Α΄ και όχι Β΄ Κατηγορίας. Δίκαια κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Για τους Μιλάνοφ και Γιαννιώτα:
«Αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Για το αν θα γίνουν και οι τέσσερις μεταγραφές:
«Έχουμε ακόμα είκοσι μέρες. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Απουσιάζουν και παίκτες που όταν επιστρέψουν θα μας βοηθήσουν. Είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες χωρίς να πληρώσουμε για να τους αποκτήσουμε και σίγουρα δεν θέλουμε να φέρουμε κάποιους που έχουν αποχή».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!