Κουνά λευκή σημαία

Δυστυχώς η ομάδα μας με αργά αλλά σταθερά βήματα τίθεται εκτός σοβαρής διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Δεν φτάνει που δεν μπορούμε να κερδίσουμε τις ομάδες του πρώτου γκρουπ άρχισαν και οι απώλειες με τους ουραγούς της βαθμολογίας.

Το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάμψουμε την αντίσταση του Εθνικού Άχνας είναι κατάντημα που φανερώνει πόσο άρρωστο είναι το ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα γιγαντώθηκε η ανικανότητα να τελειώσουμε φάσεις αφού το δεύτερο ημίχρονο που είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια χάθηκαν ξεκάθαρες φάσεις.

Μπορεί λοιπόν να υπήρχε διάθεση και ενέργεια για να γίνει μια νέα αρχή αλλά η νευρικότητα και η αστοχία επιβλήθηκαν. Οι προσπάθειες του Κόρε και του Χατζηλούκα να αποφύγουμε το νέο κάζο δεν είχαν αποτέλεσμα αφού ούτε οι αλλαγές βοήθησαν.

Αρχικά ο Τάμαρι πέρασε στη θέση του Εφραίμ και στη συνέχεια η διάταξη άλλαξε σε 4-4-2 με τον Πάβλοβιτς να αντικαθιστά τον Σόουζα.

Στα τελευταία λεπτά το άγχος έπνιξε τους πάντες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε καν να απειλήσουμε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μιχαήλοβιτς

ΑΠΟΕΛ
Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Ιωάννου, Βούρος, Σάβιτς, Σόουζα (74΄ Πάβλοβιτς), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις (89 Αλωνεύτης), Εφραίμ (65΄ Τάμαρι), Χαλένιους

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X