Τι να πει και αυτός

Κληρονόμησε ένα βαριά άρρωστο ο Νορβηγός που προσπαθεί ακόμα να καταλάβει που έμπλεξε. Ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να δουλέψουν στα βασικά στις προπονήσεις και πως αν κερδίσουμε τρεις φορές την Ανόρθωση θα εξανεμίσουμε του σημερινό -8.

Αναλυτικά!

Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήταν καλά οργανωμένοι, με αρκετούς παίκτες πίσω και με αυτοθυσία. Το έκαναν δύσκολο για εμάς. Πιστεύω ότι ελέγξαμε καλά το παιχνίδι. Όχι τόσο πολύ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε, κάναμε όλα όσα έπρεπε εκτός από το να σκοράρουμε. Όταν έχεις 8-9 μεγάλες ευκαιρίες εκτός έδρας πρέπει να σκοράρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο αντίπαλος τις δικές τους φάσεις. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν σκοράρουμε, είναι το βασικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση στα τελειώματα”.

-Σε δυο παιχνίδια με Ανόρθωση και Εθνικό φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο κλειστό παιχνίδι και χάσατε πέντε βαθμούς. Σας προβληματίζει αυτό, έχετε κάτι στο μυαλό σας για να το αλλάξετε; “Φυσικά ανησυχούμε που χάσαμε πέντε βαθμούς. Με την Ανόρθωση δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, σήμερα φτιάξαμε περισσότερες από αρκετές για να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πιο γενναίοι, πιο αποφασιστικοί στην τελική μας προσπάθεια και να βάζουμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή. Χρειαζόμαστε παίκτες που πραγματικά θέλουν να σκοράρουν. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το σημείο γιατί παίξαμε καλά σήμερα. Θα βελτιωθούμε αλλά χρειαζόμαστε σκόρερς μέσα στο γήπεδο”.

-Οκτώ βαθμοί χωρίζουν το ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση. Είναι πίεση αυτό προς εσάς και τους παίκτες; “Το να είσαι στο ΑΠΟΕΛ σημαίνει να έχεις πίεση. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πάντα θέλει να κερδίζει. Οκτώ βαθμοί είναι τρία παιχνίδια… Θα παίξουμε μαζί τους ακόμα τρεις φορές. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τον Μάιο. Θα βελτιωθούμε και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X