Κουραστικό αλλά τεράστιο

Μια χρονιά που άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο και που όλα έδειχναν ότι θα οδηγούσε στην απώλεια του πρωταθλήματος μας βρήκε και πάλι πρωταθλητές. Το μέταλλο του πρωταθλητή και το DNA για το οποίο κάνουν λόγο πολλοί ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

Όσο κουραστικό και αν ακούγεται αυτός ήταν ο λόγος που σύμφωνα με τον Μερκή ο ΑΠΟΕΛ μπόρεσε να φτ´σει στο 7ο συνεχόμενο.

Ο εκ των αρχηγών έκανε και άλλες ενδιαφέρουσες δηλώσεις…

Αρχικά: “Ο αποκλεισμός από την Αστάνα ήταν θέμα τύχης στην διαδικασία των πέναλτι. Στο πρωτάθλημα συνεχίστηκαν τα κακά αποτελέσματα με αποκορύφωμα η μεγάλη ήττα από την Δόξα. Έγινε η αλλαγή προπονητή, ήρθε ο κύριος Τραμεζάνι. Απ’ εκεί ξεκίνησε μια νέα περίοδος για το ΑΠΟΕΛ. Σιγά σιγά κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και τελικά πήραμε το πρωτάθλημα. Στην ερώτησή σου αν φοβηθήκαμε ότι κάτι θα πάει στραβά φέτος… Στο ΑΠΟΕΛ ήμαστε όλοι μαθημένοι στην πίεση. Γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή η ομάδα θα ανακάμψει, όπως και έγινε”.

Ποιές πιστεύεις ότι είναι οι βασικές διαφορές του ΑΠΟΕΛ με Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ που είναι οι βασικοί συνδιεκδικητές τα τελευταία χρόνια; “Το ΑΠΟΕΛ διαφέρει στη νοοτροπία και στο μέταλλο του πρωταθλητή. Κάποιες φορές ακούγεται κουραστικό. Το ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί. Στόχος είναι κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Η 2η θέση είναι αποτυχία και αυτό περνά από τους παλιούς, στους νέους παίκτες. Δημιουργείται ένα DNA που αγωνιζόμενος σε άλλη μεγάλη ομάδα πριν, δεν το είχαμε”.

-Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να πας στο ΑΠΟΕΛ; “Ο τρόπος που έφυγα από τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε κάπως διαφορετικά, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είχα μια πρόταση από το ΑΠΟΕΛ. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να πάω στο ΑΠΟΕΛ. Όταν την πήρα, κάποιες μέρες στην αρχή το σκεφτόμουν αν έκανα καλά αλλά σε βάθος χρόνου ήταν η πιο σωστή επιλογή που έκανα στην καριέρα μου. Το ΑΠΟΕΛ μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδώ τους ανθρώπους που αγαπώ χαρούμενους και περήφανους. Αναγεννήθηκα στο ΑΠΟΕΛ και 3,5 χρόνια έχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου αγωνιστικά”.

-Ένα σχόλιο για τον κ. Πρόδρομο Πετρίδη; “Για μένα είναι ο ιδανικός πρόεδρος ομάδας. Είναι δίπλα μας 24 ώρες το 24ωρο. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ενδιαφέρεται για όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάποιες φορές βγάζει μια εικόνα προς τα έξω λίγο πιο ατίθασος. Είναι παρεξηγημένος, δεν είναι έτσι. Εμείς που τον γνωρίζουμε, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Είναι ένας εργάτης του ΑΠΟΕΛ. Αγαπά το ΑΠΟΕΛ και αυτός και η οικογένειά του και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ότι είναι πρόεδρος. Έχει μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες”.

-Στόχος σου είναι να κλείσεις την καριέρα σου στο ΑΠΟΕΛ; “Τα χρόνια περνάνε, είμαι 35 το καλοκαίρι. Παρόλο που πέρασε ο χρόνος, νιώθω πολύ καλά. Δεν νιώθω 35. Φανταζόμουν ότι θα ήμουν πολύ διαφορετικά. Στόχος μου είναι να τελειώσω στο ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσω την καριέρα μου. Τώρα είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ, μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω, όπως και το ΑΠΟΕΛ. Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!