Οι άδειες και το κύπελλο

Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα μετά το ρεπό που είχε δοθεί και πλέον οι παίκτες καλούνται να βρουν το κίνητρο και τη διάθεση ενόψει των δυο τελευταίων αγώνων με την Αελ.

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας…

Για το στόχο του νταμπλ: «Αυτός είναι ο στόχος αλλά επέτρεψε μου να δανειστώ την απάντηση του προπονητή μας, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με την ΑΕΛ που δεν παύει να είναι σε αγώνα πρωταθλήματος. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δόθηκε ρεπό στους παίκτες που σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα πάμε μέχρι τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ».

Για το αγωνιστικό: «Δεν θα έχουμε τον Γκέντσογλου σίγουρα που προπονείται ατομικά, εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και ο Σόουζα λόγω καρτών. Ο Βιντιγκάλ τραυματίστηκε στην προπόνηση μετά από ένα δυνατό σουτ και ανησυχήσαμε αλλά πέρασε από εξετάσεις και ευτυχώς όλα είναι καλά».

Αν θα ξεκουραστούν παίκτες με ειδική άδεια: «Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι καλό να αναφέρονται για να τα γνωρίζει κόσμος. Πριν την οριστική μας συμμετοχή στο Β προκριματικό, υπάρχουν οι υποχρεώσεις των Εθνικών και είχε ζητηθεί από την ΚΟΠ, οι διεθνείς να μην ενσωματωθούν από τις 3 Ιουνίου στις προπονήσεις αλλά από τις 30 του Μάη. Αυτό άλλαζε τα δεδομένα και ήταν περισσότερη ανάγκη στους διεθνείς. Κάναμε ένα πρόγραμμα που ενημερώσαμε την ομοσπονδία για το πως θα παραχωρηθούν οι διεθνείς. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή και του κ. Τέτι αν θα υπάρξει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιους παίκτες. Τώρα θα γίνουν οι κλήσεις και έχουμε αρκετά μεγάλο αριθμό διεθνών ποδοσφαιριστών».

Για το ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τη ξεκούραση των παικτών: «Του χρόνου που είναι και το EURO θα έχουμε περισσότερο πρόβλημα. Είναι κάτι που προβληματίζει και έχει συζητηθεί. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι τις μεγάλες χώρες που επηρεάζει περισσότερο είτε χώρες σαν την Κύπρο που αγωνίζονται από τα προκριματικά. Πόσο μάλλον όταν οι αρμόδιοι πως η ανάγκη για κάθε ποδοσφαιριστές, προϋποθέτει τρεις εβδομάδες άδεια. Αυτό προϋποθέτει η επιστημονική ανάλυση. Τι να πούμε. Έχει αλλάξει εντελώς το ποδόσφαιρο. Εμείς, μια εισήγησή μας θα ήταν να ξεκινά πιο νωρίς το πρωτάθλημα και να τελείωνε πιο νωρίς».

Θα πάτε Αυστρία για την προετοιμασία; «Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Αν υπήρχε κάτι θα το ανακοινώναμε. Αντιλαμβάνεστε ότι η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε από την UEFA, για την παρουσία μας στον Β’ προκριματικό, την Κυριακή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και αυτά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!