Like Comment του ΑΠΟΕΛ – Aεκ

Πρώτη ισοπαλία για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών, που μας κρατά πολύ γρήγορα πίσω από την κορυφή με πέντε βαθμούς. Αυτή ήταν και η πρώτη βαθμολογική απώλεια στην έδρα μας. Επανερχόμαστε με τα like και comments για να δούμε ξανά τα όσα έγιναν στο ΓΣΠ και χρίζουν αναφοράς. Comment: Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε σχετικά πιο ψυχωμένος από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά το πάθος δεν ήταν αρκετό να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Αλωνεύτης έχει πάρει προσωπικά το θέμα, αφού βρίσκεται σε δαιμονιώδη περίοδο φορμαρίσματος και έστω και αν έχασε μια εύκολη κεφαλιά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να σκοράρει, το γκολ που σημείωσε ήταν εξαιρετικό . –Like

Comment: Ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος στις κερκίδες, όμως είχε περισσότερη υπομονή από προηγούμενα παιχνίδια. Τα γιουχαΐσματα ήταν μεμονωμένα αφού η προσπάθεια να ισοφαρίσουμε ή να γυρίσουμε το ματς ήταν η προτεραιότητα σχεδόν όλων.

Οι πορτοκαλί έδωσαν την μάχη τους, χωρίς να σταματήσουν λεπτό να τραγουδούν. Στο σύνθημα «ΑΠΟΕΛάρα βάλε κι άλλο γκολ, αρκετοί οπαδοί και από τις υπόλοιπες κερκίδες ξεκουμπώθηκαν και συμμετείχαν για λίγο  – Like

Comment: Για πρώτη φορά ο προπονητής μας έκανε τόσες εναλλαγές θέσεων και συστήματος μέσα σε ένα αγώνα. Μπίδης, Γκονσάλβες και Αλωνεύτης άλλαζαν συχνά ρόλους και πλευρές.

Έκανε το αυτονόητο ο Πάουλο Σέρτζιο και κράτησε στον πάγκο τον Αμορίν, για το καλό όλων.—Like

Comment: Έχει καταντήσει ρουτίνα να βλέπουμε την άμυνα μας να αποσυντονίζεται με την πρώτη και οι αντίπαλοι να καταφέρνουν να δημιουργούν έστω και προϋπόθεση για γκόλ από το πουθενά.

Πρώτη συμμετοχή για τον Νεκτάριο στο αριστερό άκρο αφού ο Ντα Σϊλβα αποχώρησε τραυματίας. Έστω και αν ο Πάουλο Σέρτζιο αρνείται να τον χρησιμοποιήσει στην συγκεκριμένη θέση, ο κόσμος νιώθει περισσότερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του παρά στον Ντα Σίλβα. .—Like

Comment: Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις έδωσε ο Γκονσάλβες. Αγωνιζόμενος στην επίθεση δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου αφού δίσταζε να πάρει πρωτοβουλία και η επιπολαιότητα του μας στοίχισε ένα σίγουρο γκολ.

Αφού δεχτήκαμε γκολ και χαραμίσαμε ένα ημίχρονο αγωνιζόμενοι 4-1-4-1, ο Πάουλο Σέρτζιο αποφάσισε επιτέλους να παίξουμε και ένα σύστημα που γνωρίζουμε καλύτερα. Με το 4-4-2 η ομάδα βρήκε ρυθμό και κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να δημιουργήσει τόσες πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ.–Like

Comment: Μέτριος και σήμερα ο Γκομεζ. Το παλμαρές του δεν συμβαδίζει με τίποτα με αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Βαρύς, χωρίς εμπνεύσεις και δημιουργικότητα δεν μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο που χρειάζεται η ομάδα για να αναπτυχθεί.

Comment: Όταν έχεις στον πάγκο Καπράλ και Ηλία αλλά προτιμάς τον Νεκτάριο για αναγκαστική αλλαγή του αριστερού σου μπακ, ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία..

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X