Μάθαμε από τα λάθη μας

Ο Κρίστιανσεν δεν μπορούσε να μην ήταν ευχαριστημένος και ανακουφισμένος από τη νίκη της ομάδας η οποία όπως είπε ήρθε γιατί μάθαμε από τα λάθη μας. Ο προπονητής μας αναφερόταν στη σωστή διαχείριση του σκορ που έγινε αυτή τη φορά σε αντίθεση με τον αγώνα με την Αεκ.

Οι δηλώσεις του:

“Ήταν πολύ σημαντικό να δούμε την ομάδα να ανταποκρίνεται σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με την Ομόνοια, ήρθαμε μετά από δύο κακά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις και ο μόνος τρόπος που μπορούσαμε να αντρέψουμε την κατάσταση ήταν με καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να δείξουμε αντίδραση, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Με το 1-0 στο β’ ημίχρονο η αγωνιστική ένταση έπεσε, όμως μάθαμε από τα λάθη μας όπως αυτά απέναντι στην ΑΕΚ που τελικά χάσαμε. Σήμερα ξέραμε να διαβάσουμε την κατάσταση και τα καταφέραμε. Θέλω να πω κάτι για τον φροντιστή μας, ελπίζουμε ότι σε λίγες μέρες θα είναι έξω από το νοσοκομείο και να έχει σύντομη ανάαρρωση, όλοι στον ΑΠΟΕΛ του εύχονται καλή ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους που ήταν πιο σημαντική από όσο περίμενα”.

Για την κριτική που δέχεται:
“Κατ’ αρχάς δεν τα διαβάζω, ενημερώνομαι για αυτά που πρέπει να πληροφορούμαι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε”.

Για τους τραυματίες και την αύξηση της διαφορά από τον Απόλλωνα:
μν”Για τους ποδοσφαιριστές δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση. Η διαφορά εμάς από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα είναι ότι δεν σκέφτομαι γι’ αυτούς, σκέφτομαι πως να παρουσιαστούμε εμείς καλοί και να πάρουμε τους βαθμούς”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X