Με αυτούς και ο Θεός βοηθός

Δεν γίνονται θαύματα έτσι η ομάδα μας έχασε από την Ανόρθωση και η απόφαση για απόλυση του Ουζουνίδη ενεργοποιήθηκε με λίγη ή μεγάλη καθυστέρηση. Οι Χατζηλούκας και Μοράις θα αναλάβουν την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας άμεσα έχοντας σαν στόχο την αποφυγή ακόμα μιας ήττας το Σάββατο.

Η νέα ελπίδα όλων είναι προσωρινά τουλάχιστον να βγάλει αντίδραση η ομάδα αφού πλέον δεν θα υπάρχει το βαρίδι του Ουζουνίδη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος ετοιμάζει απαντήσεις στην κριτική και κατακραυγή που δέχεται μέσω τοποθετήσεων που θα κάνει την Πέμπτη στην Cablenet.

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ´όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X