Με νέο αμυντικό δίδυμο και όχι μόνο

Το πρόβλημα του Καρλάο αν και άγνωστο ήταν αρκετό για να τον αφήσει εκτός αποστολής και σε συνδυασμό με την απουσία του Σόουζα, ο Τραμετσάνι θα αναγκαστεί να κάνει ουσιαστικές αλλαγές στο σημερινό αγώνα.

Η λογική λέει ότι ο Ιωάννου θα είναι όπως και στην Πάφο ο παίκτης που θα αγωνιστεί δίπλα από τον Μερκή εκτός και αν ο προπονητής μας επιστρατεύσει λύσεις τύπου Γκέντσογλου.

Ενδιαφέρον έχει και το ποιος θα επιλεγεί ως παρτενέρ του Μοράις αφού ο χώρος του κέντρου είναι αυτός από τον οποίο ξεκινούν όλα τα καλά και στραβά για την ομάδα μας. Oι Κασίνι, Αρτυματάς και Γκέντσογλου είναι οι τρεις διεκδικητές με τον πρώτο να είναι αυτός που η ομάδα έχει την περισσότερη ανάγκη να δει κατά πόσο έχει προοπτική ουσιαστικής αξιοποίησης.

Το πως θα πετύχουμε γκολ και κυρίως ποιος θα το πετύχει εκτός αν είναι από το σημείο του πέναλτι, είναι κάτι που θα απαντηθεί στο γήπεδο. Ο Τραμετσάνι βλέποντας τις δυσκολίες του Ρέζα, επιστράτευσε τον Ντελατόρε χωρίς όμως να προκύψουν οι λύσεις.

Σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που θα αμύνεται από το πρώτο λεπτό στο δικό της μισό πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να λειτουργήσουμε σωστά αφού η νίκη είναι μονόδρομος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!