Με σωστή διαχείριση…

Το σερί νικών που μας έφερε στο -2 από την κορυφή πρέπει να συνεχιστεί αφού η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει την απαιτούμενη ανθεκτικότητα η οποία θα δοκιμάσει τις αντοχές μας. Η αγωνιστική που έρχεται είναι κρίσιμη όπως και όλες οι άλλες αφού το ιδανικό σενάριο είναι να έχει απώλειες η ομάδα της Λάρνακας πριν από εμάς. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας πρέπει να περάσει νικηφόρα από το Δασάκι σε έναν αγώνα οπου καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε το χαρακτήρα του φαβορί.

Ο αγώνας με τον Εθνικό δεν θα είναι εύκολος. Πρόκειται για μια ομάδα που στην έδρα της παρουσιάζει πολύ καλές επιδόσεις ενώ ξέρουμε εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι για αυτό που οι παίκτες πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και να πιάσουν την απόδοση που θα φέρει το ζητούμενο.

Είναι φυσιολογικό όλοι να να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα ντέρμπι που ακολουθούν με πρώτο αυτό με την Ομόνοια. Είναι επίσης λογικό οι παίκτες που είναι στο όριο καρτών να το σκέφτονται και αυτό.

Αυτό που προέχει όμως είναι με σωστή διαχείριση να μεγαλώσουμε το σερί νικών για να δούμε με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τη δύσκολη συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!