Με τα μυαλά που κουβαλάμε..

Μπορεί ο Τραμετσάνι να περιορίστηκε στις τυπικές δηλώσεις αλλά κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την πρόκριση και να μην δει ότι η ομάδα μας ταλανίζεται από θέματα που κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ευτυχώς που ο Πετεβίνος ανέδειξε τα διάφορα αφού για ακόμα μια φορά δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ και αν πάμε με αυτά τα μυαλά δεν θα τα καταφέρουμε ούτε την Κυριακή..

Οι σχετικές δηλώσεις….

Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από πάρα πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες. Ένιωθαν και οι δυο τη πίεση του αποτελέσματος και της πρόκρισης. Από κάποια λάθη πέτυχαν και οι δυο ομάδες γκολ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας λάθη. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δυο πανομοιότυπα γκολ. Το 1ο και το 3ο και αυτό  το πράγμα είναι κάτι που μας στοιχίζει συνεχώς. Πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα λάθη. Όπως είπαμε και στην αρχή είναι πάρα πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που έρχονται και για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να μειώσεις τα λάθη. Από εκεί και πέρα το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Περιμένουμε τον αντίπαλο τη Παρασκευή αλλά τώρα το Κύπελλο το βάζουμε στην άκρη. Πρέπει να αφιερωθούμε πλήρως στο πρωτάθλημα. Είδαμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ. Για ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας και να πάμε στη λογική του πρωταθλήματος και να τους υποδεχθούμε σ’ ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Λέτε πως για ακόμη μια φορά δεν κερδίσατε την ΑΕΚ…

Ναι γενικότερα. Με την ΑΕΚ φέτος όπως έχουν δείξει τα πράγματα, έχουμε δυσκολίες. Σήμερα έδειξε για ακόμη μια φορά πόση ποιότητα έχει αλλά και αν της δώσεις χώρο μπορεί να παίξει την κατοχή της μπάλας. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι μ’ ένα διαφορετικό τρόπο, πήραμε το αποτέλεσμα, το παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ διαφορετικό.

Δεν κρατάτε την εμφάνιση;

Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και δέχεσαι τρια γκολ και βλέπεις πως υπάρχουν αβίαστα λάθη, πρέπει να τα διορθώσεις. Να πούμε ότι δεν τα έχουμε δει; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα γιατί τα παιχνίδια που έρχονται δεν συγχωρούν λάθη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!