Μέσα ο Ιωάννου, εκτός ο Λάγο

Ολοκληρώθηκε με θεματάκια η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη αφού η ίωση που ταλαιπώρησε τον Λάγο ήταν αρκετή για να τον αφήσει εκτός αποστολής. Από την άλλη σημαντική θεωρείται η συμπερίληψη του Ιωάννου ο οποίος μετά από έξι μήνες επανέρχεται.

Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που θα πάρει και χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα.

Η αποστολή:

Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Άδωνη, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Poté, De Camargo, Grubač.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Οι φίλαθλοι μας οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα δυτικά εκδοτήρια του ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα. Οι κάτοχοι διαρκείας (οποιασδήποτε κερκίδας), οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Για τις ανάγκες αυτού του αγώνα θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και δεν θα υπάρχει ταξιθέτηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!