Μετωπική δ.σ εταιρείας με Ποταμίτη

Η διοίκηση Πετρίδη μπήκε πλέον στη διαδικασία να απαντά στις facebook τοποθετήσεις του Ποταμίτη για όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει τα ακόλουθα:

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που για άλλη μια φορά ο κ.Χριστόφορος Ποταμίτης με μια δημόσια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται εναντίον της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Είναι άλλωστε σύνηθες φαινόμενο εδώ και χρόνια ο κ. Ποταμίτης να “προσφέρει” δημόσια,την στείρα και με έξαρση λαϊκισμού κριτική του, ενάντια σε όποια σύνθεση διοίκησης δεν συμμετέχει ο ίδιος. Μια κριτική κενού περιεχομένου απλά για να εξυπηρετήσει την ανάγκη του για αυτοπροβολή.

Το δυστύχημα είναι ότι ο κ.Ποταμίτης αποφασίζει να απευθύνει μια “ανοικτή επιστολή” όπως ο ίδιος αποκαλεί την ανάρτηση του στο Facebook, σε ένα χρονικό σημείο όπου ο ΑΠΟΕΛ το μόνο που χρειάζεται είναι την ενότητα και την ηρεμία.

Επειδή λοιπόν ο κ. Ποταμίτης επιλέγει αυτή την μέθοδο, εξ´ανάγκης κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αλλά και κάποια άλλα να μπουν στην θέση τους. Για αυτό να αναφέρουμε στον κ. Ποταμίτη και σε όποιον άλλο προσεγγίζει με την ίδια λογική τις τοποθετήσεις του, τα εξής:

-Όταν αναλάμβανε αυτή η διοίκηση, το έκανε γνωρίζοντας, όχι ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν στο χείλος του γκρεμού αλλά μέσα στον γκρεμό, με ένα έλλειμμα 2,5 εκ. Ευρώ. Ένα έλλειμμα που θα εκτοξευόταν σε δυσθεώρητα ύψη αν η ομάδα δεν επιτύγχανε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη και επικίνδυνη περίοδος της τελευταίας δεκαετίας κ. Ποταμίτη.

Ήταν τότε που εξαγγέλθηκε και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στην αύξηση που ο κ. Ποταμίτης δεν συμμετείχε  αλλά κάποιοι “συνένοχοι” όπως τους αποκαλεί, έβαλαν τα λεφτά τους, τον χρόνο και την αγάπη τους, για να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ.

Ήταν εκείνη η περίοδος όπου, όπως επίσης τους αποκαλεί ο κ. Ποταμίτης, “κάποιοι “ανάξιοι” να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους”, έκαναν τα πάντα για να επανέλθει ο ΑΠΟΕΛ στο δρόμο των επιτυχιών έτσι ώστε  όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες (μεταξύ των οποίων και ο κ. Ποταμίτης)  κάποιους μήνες αργότερα να ταξιδεύουν στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περήφανοι για την παρουσία της ομάδας στην ελίτ των κορυφαίων συλλόγων.

Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να ανατρέξουμε στα αρχεία του Σωματείου και της εταιρείας για να διαπιστώσουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που τα τελευταία 15 χρόνια (όταν και ασχολήθηκε ως διοικητικός παράγοντας ο κ.Ποταμίτης) πρόσφεραν οικονομικά στον σύλλογο και την εταιρεία. Φανταζόμαστε ότι θα προκαλέσει έκπληξη στον κ. Ποταμίτη ότι πολλά από τα άτομα του νυν Διοικητικού Συμβουλίου είναι στην κορυφή της λίστας. Και να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι παιχνίδι.

-Σε ότι αφορά στην “κακοδιαχείριση” και στις “αλχημείες” όπως αναφέρει ο κ. Ποταμίτης, η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θεωρεί την συγκεκριμένη αναφορά το ελάχιστο προσβλητική απέναντι σε κάθε μέτοχο της εταιρείας. Έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 2 Γενικές Συνελεύσεις από την ημέρα που αναλάβαμε. Ακριβώς όσες προέβλεπε το καταστατικό της εταιρείας. Σε καμιά από αυτές ο κ. Ποταμίτης δεν έκανε έστω και μια ερώτηση.  Στην τελευταία μάλιστα αποχώρησε εντός δέκα λεπτών.

-Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η διοίκηση είναι που εφάρμοσε τον θεσμό του 6μηνου απολογισμού. Είναι εκεί που καλούνται και οι μέτοχοι αν επιθυμούν να παραστούν για να εκφράσουν οποιοδήποτε ερώτημα θέλουν. Ο κ Ποταμίτης δεν παρευρέθηκε έστω και μια φορά.

-Επειδή η επόμενη Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Μάιο, απευθύνουμε πρόσκληση στον κ.Ποταμίτη ή σε όποιον άλλο μέτοχο επιθυμεί (είναι άλλωστε δικαίωμα τους) να έρθει στα γραφεία της εταιρείας όποτε το επιθυμεί  και να ζητήσει τις οικονομικές καταστάσεις. Το αναμάσημα του παραμυθιού μπορεί να εξυπηρετεί κάποιους αλλά σίγουρα δεν εξυπηρετεί τον ΑΠΟΕΛ.

-Όσο για τις αναφορές σας για “παρατυπίες”, “μαγειρέματα” και “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ” ελεγκτές, η εταιρεία επιφυλάσσεται έναντι παντός νόμιμου δικαιώματος της.

Καταλήγοντας θέλουμε να αναφέρουμε το εξής. Παρά το ότι κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της διχόνοιας, ο ΑΠΟΕΛίστας πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της προς τον 4ο συνεχόμενο τίτλο.Όλοι μαζί, κόσμος, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση. Ας σταθούμε δίπλα τους όπως μόνο εμείς ως ΑΠΟΕΛίστες μπορούμε.

*Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα ο ΑΠΟΕΛ έχει δώσει 90 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Έχει πετύχει 60 νίκες, 20 ισοπαλίες και έχει δεχθεί 10 ήττες. Αυτοί που πανηγύρισαν με την ψυχή τους ξέρουν και τι τίτλους κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!