Μίλησε για αναποτελεσματικότητα και restart

O Δώνης εμφανίστηκε δικαιολογημένα προβληματισμένος με τα όσα είδε τόσο σήμερα όσο και τη Δευτέρα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει και κάνει εύκολο το βαθμολογικό κέρδος σε οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να αμυνθεί σωστά. Σήμερα ήταν ο Άρης και με τα μυαλά που κουβαλούν οι παίκτες και την απόδοση τους σύντομα θα είναι η Αλκής.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

“Το παιχνίδι κρίθηκε στην αναποτελεσματικότητά μας. Ήμασταν αναποτελεσματικοί και στο να τελειώσουμε φάσεις και στο να δώσουμε μια καλή τελική πάσα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 25 λεπτά όπου θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν δεν σκοράρεις νωρίς σε αυτά τα παιχνίδια είναι λογικό να υπάρχει άγχος και πίεση. Από τη στιγμή που παίξαμε με δυο φορ μπροστά δεν είχαμε ψυχραιμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και παρόλο που μπήκε αρκετές φορές η μπάλα μέσα στο κουτί, δεν καταφέραμε να τη βάλουμε στα δίχτυα. Είναι πολύ κακό ότι χάσαμε ήδη 5 βαθμούς, θα πρέπει να κάνουμε restart και να βρούμε μπροστά μας αυτούς τους βαθμούς και να παλέψουμε περισσότερο για τις νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι δυο κακά αποτελέσματα, μας δημιουργούν κακή ψυχολογία και προβληματισμό σε μένα και για την αναποτελεσματικότητα και για την απόδοση κατά διαστήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια”.

Για τον τραυματισμό Εμπεσίλιο: “Αύριο θα ξέρουμε. Πρέπει να έχει τράβηγμα στο δικέφαλο αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X