Μίλησε ο πικραμένος Τιμούρ

Ο πρώην προπονητής μας μίλησε για πρώτη φορά μετά που απολύθηκε ή συμφώνησε να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και είπε πολλά. Η πίκρα του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τη διοίκηση και όχι μόνο ήταν έντονη κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα πιο κάτω.

Οι τοποθετήσεις του όπως έγιναν στη θύρα σίγμα:

«Θα είναι καλύτερα να ξεκινά το πρωτάθλημα αρχές Αυγούστου και να τελειώνει αρχές Απριλίου. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν περισσότερη ξεκούραση οι ομάδες θα είναι πιο έτοιμες για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

«Είναι έξυπνο αυτό που έκανε η ΑΕΚ, ήθελα να το κάνω και εγώ στο ΑΠΟΕΛ, να στείλω δύο εβδομάδες νωρίτερα τους παίκτες της για διακοπές. Όχι όλους τους παίκτες, αλλά αυτούς που έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια. Και να δώσεις παιχνίδια και στους μικρούς. Δύο εβδομάδες είναι μεγάλο διάστημα, είναι αρκετό».

«Ήταν ενδιαφέρον πρωτάθλημα, οι πρώτες πέντε ομάδες αρκετά δυνατές. Έγινε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σίγουρα η καλύτερη ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, δεν το συζητώ. Παρά το ότι πολλοί προσπαθούσαν να πουν διάφορα. Η καλύτερη ομάδα ήταν το ΑΠΟΕΛ, το λένε και τα στατιστικά».

«Στο 3-0 μέσα στο ΓΣΖ, είχαμε άλλα έξι παιχνίδια. Ήταν ακόμα 4η αγωνιστική, δεν μπορείς να πεις ότι πήραμε τότε το πρωτάθλημα. Είχαμε απέναντι μας μια εξίσου καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ».

«Δεν φοβήθηκα ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και όταν πήγα ή όταν είχαμε κάποια προβλήματα πάντα τους έλεγα ότι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα πολύ πριν απ’ όταν το πήραν τα χρόνια με έβλεπαν περίεργα και μου έλεγαν πως; Εγώ το πίστευα. Όχι όταν έγιναν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Τον πρώτο γύρο αν δεν είχαμε αυτούς τους τραυματισμούς, δεν βρίσκαμε τις λύσεις».

«Ένα από τα μεγάλα προβλήματα μας ήταν το ΓΣΠ. Έβλεπα την μεγάλη πίεση που υπήρχε στην ομάδα. Κάποια παιχνίδια που χάσαμε, έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει. Δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που είπα. Αν εσύ δεν έχεις τις λύσεις, σαν μια ομάδα που διεκδικείς πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να καλύψεις τα κενά. Ειδικά όταν παίζεις ντέρμπι. Για παράδειγμα με την ΑΕΚ, μπορεί να κερδίσαμε 3-0 εκτός αλλά εντός που χάσαμε παίξαμε πολύ καλύτερα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ νωρίς το παιχνίδι».

«Το πρωτάθλημα τελείωσε έτσι όπως έπρεπε να τελειώσει. Μετά από ένα μήνα, τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δυστυχώς την Κύπρο είναι άλλοι που πρωταγωνιστούν, είναι άλλοι που προσπαθούν να κλέψουν την δόξα».

«Κάποιοι δημοσιογράφοι βγαίνουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Αυτά που έγιναν δεν έχουν ξαναγίνει. Όταν είσαι σε μια ομάδα και είσαι προπονητής, όλα γίνονται. Δεν είναι μόνο ο Κετσπάγια. Έχεις 23 παίκτες, βάζεις 11, οι άλλοι που μένουν στον πάγκο μπορούν να πουν κάτι. Δημοσιογραφία δεν είναι να γράψεις αυτά που θέλουν άλλοι, αλλά αυτά που βλέπεις και αυτά που είναι πραγματικότητα».

«Εγώ ένα μήνα δεν βγήκα να μιλήσω. Είχα τόσα τηλεφωνήματα από εξωτερικό, αλλά από Κύπριους δημοσιογράφους σε ένα μήνα μόνο εσύ (σ.σ προς τον παρουσιαστή) για να έρθω στην εκπομπή».

«Δεν χρειάζεται να πω εγώ γιατί έφυγα. Να δείξετε εσείς που είναι η δουλειά σας. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω, ήθελα να φύγω για να ησυχάσω. ήταν πολύ δύσκολοι οι 8 μήνες. Πρέπει να έχεις κότσια για να πας σε μια ομάδα όπου οι φίλαθλοι και οι γύρω έβλεπαν εσένα και τους έπιανε… τι να πω, λόγω της αντιπαλότητας που είχαμε από όταν ήμουν στην Ανόρθωση. Είχε στιγμές που με την Ανόρθωση παίρναμε πρωταθλήματα και Κύπελλα και ήταν πάντα δυνατή η αντιπαλότητα. Αλλά ακόμα και όταν δεν χρειαζόμασταν, κάναμε την δουλειά μας. Παίξαμε αν θυμάστε με το και ήρθαμε ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ και έχασαν το πρωτάθλημα. Κάποιος με ρώτησε ρε Κετσπάγια μέχρι και εκεί που δεν χρειαζόσουν βαθμούς χάσαμε το πρωτάθλημα από σένα και του απάντησα ότι αν χάριζα τότε, δεν θα ήμουν τώρα προπονητής του ΑΠΟΕΛ».

«Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην διάσκεψη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Διέλυσαν αυτή την ομάδα μόνοι τους. Πολλές φορές ακούω ότι η Ανόρθωση με έφερε και με έκανε ποδοσφαιριστή. Εγώ ήρθα από μια χώρα ποδοσφαιρική που έχει μεγαλώσει παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, όχι επιπέδου Κύπρου και Ελλάδας. Και ήρθα σαν ο καλύτερος παίκτης από εκεί, δεν με έκανε η Κύπρος και η Ανόρθωση. Ότι καλύτερο μπορεί να σκεφτεί ένας Ανορθωσιάτης το έκανε μαζί μου. Το σημαντικότερο, το κάναμε εμείς με τους ανθρώπους που ήταν γύρω, μέχρι να βγάλουν τα μάτια τους. Ο Θεός τους τιμωρεί. Είχαν έτοιμη ομάδα που διέπρεπε στην Κύπρο και στο εξωτερικό, είδαν δόξα και λεφτά, τρελαθήκαν και διέλυσαν την ομάδα. Την τελευταία αγωνιστική πήγα και εκεί και φώναζαν Κετσπάγια δειλέ π…. γιε».

«Κάποιοι βγαίνουν και λένε ότι ο Κετσπάγια μαλώνει με ποδοσφαιριστές. Έχω μαλώσει πολλές φορές στο γήπεδο στα αποδυτήρια παντού, Αυτό το πράγμα τελειώνει εκεί. Ειδικά στο ΑΠΟΕΛ, όταν έφυγα το είπα στα παιδιά, διότι ήξερα ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να τους χρησιμοποιήσουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μαλώνεις με αυτούς τους έντεκα που δεν βάζεις, το καταλαβαίνω και έτσι θέλω. Έχω πολύ καλή σχέση σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω συνεργαστεί. Τόσο πού αδικήθηκα εγώ σαν ποδοσφαιριστής, που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Να κάνω λάθος γενικά μπορεί, όλοι κάνουν λάθη. Αλλά όχι σκόπιμα, ούτε αδικίες επειδή ένας είναι φίλος ή έχω άλλες σχέσεις».

«Για μένα δεν υπάρχουν ονόματα, υπάρχουν αυτοί που αξίζουν. Και το δείξαμε φέτος στο ΑΠΟΕΛ, κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είναι βασικοί στο ΑΠΟΕΛ, βγήκαν και κορυφαίοι της χρονιάς».

«Με όλα τα κατορθώματα της φετινής ομάδας, όταν βλέπεις και ακούς από κάποιους ανθρώπους που ήσουν εκεί για 8 μήνες να λένε ότι ευτυχώς προλάβαμε και κάναμε κάποιες αλλαγές και πήραμε το πρωτάθλημα, σημαίνει έχω την ανάγκη να βγω και να πω κάποια πράγματα. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας, δεν με έχει πάρει κανένας δημοσιογράφος. Για να γράψεις κάποια πράγματα πρέπει να έχεις κότσια, δυστυχώς δεν είχαν κότσια γι’ αυτό και δεν με έπαιρναν τηλέφωνο».

«Κάθε χρόνο με έπαιρνε τηλέφωνο ο ΠΑΣΠ, πήγαινα από Λάρνακα Λεμεσό, 45 βαθμούς ζέστη εκεί 12 η ώρα να τους βοηθήσω και να σταθώ δίπλα τους, για τις βραβεύσεις σου. Κάθε φορά είμαι πάντα δίπλα σας, ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να το κάνεις; Όχι ότι θα έρθω, δεν θα έρθω αλλά ένα τηλέφωνο από εκτίμηση και σεβασμό σε ένα άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα σας. Το ίδιο και με την ΚΟΠ με τις βραβεύσεις. Παίρνω τον Λοϊζίδη, δεν ξέρω απαντά. Πάντα δεν ξέρει ότι τον ρωτήσεις».

«Εγώ έχω το δικαίωμα να μιλήσω και να πω ότι είμαι ο πιο πετυχημένος ποδοσφαιρικός άνθρωπος στην Κύπρο. Και σαν ποδοσφαιριστής και αν προπονητής. Όχι στα λόγια, αλλά με όσα έχω κάνει. Δεν μπορούν κάποιοι άνθρωποι να σου κλέβουν την δόξα τελευταία στιγμή. Εγώ όταν υπέγραψα με το ΑΠΟΕΛ, υπέγραψα για δύο χρόνια. Όταν πάω κάπου έχω την προσωπικότητα και πάω με τους δικούς μου όρους. Δεν πήγα με τους όρους του Πετρίδη και του Ηλιάδη, έχω την δυνατότητα να πάω με τους δικούς μου. Τους είπα ότι όσο η ομάδα έχει μαθηματικά ελπίδες για το πρωτάθλημα και εσείς αποφασίσετε ότι θα φύγω από την ομάδα, θα πληρώσετε και για τα δύο χρόνια. Αλλά, να τελειώσει το πρωτάθλημα να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έρθετε να μου πείτε Τιμούρ, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά σου, θα σας χαιρετήσω, ευχαριστώ πολύ φίλοι μου και θα σας χαρίσω τα λεφτά. Έφυγα από την ομάδα, ήταν τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη. Στα πλέι οφ τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες όταν πέρσι πήρε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική και είχε μόνο 3 νίκες, οι 2 με τον Ερμή και μια την Ανόρθωση. Και μου λες πρέπει να φύγω και χωρίς να μου εξηγάς τους λόγους».

Η φετινή είναι η καλύτερη χρονιά της ιστορίας του. Αυτό το παραμύθι ο Κετσπάγια παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα φέτος έβαλε 91 γκολ. Τέταρτη ομάδα στον κόσμο μετά Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Παρί. Καλύτερη άμυνα, περάσαμε τόσους βαθμούς όλους τους αντιπάλους. Τον Ιανουάριο ήταν όλοι μπροστά μου. Ο Απόλλωνας είναι 15 βαθμούς πίσω μας, η Ομόνοια 16 και η Ανόρθωση 24. Όλοι λένε ότι η ομάδα που αναλάβαμε έφερε δέκα παίκτες και δεν έπαιξε ούτε ένας από την αρχή. Έπαιξαν κάποια παιδιά, μισά παιχνίδια, κάποια λεπτά. Μας κατηγορούσαν που δεν έπαιζαν, φύγαμε εμείς και κανένας δεν παίζει πάλι. Πάλι στον πάγκο, εμείς τουλάχιστον τους δώσαμε κάποια παιχνίδια. Κανείς δεν λέει για τους παίκτες που έφυγαν πέρσι που πήραν το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική. Ο Τζιμπούρ, ο Λάνινγκ, ο Ρίισε, ο Μαντούκα. Μακάρι να είχαμε ένα Μαντούκα. Και ο Αλωνεύτης που τραυματίστηκε και δεν μπόρούσε να βοηήσει. Έξ παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο πέρσι. Όχι μόνο έφυγαν, αλλά κανείς δεν αποκτήθηκε που να μπορεί να τους αντικαταστήσει. Κανείς δεν βοήθησε».

«Ακούγονται πολλά πράγματα. Ειδικά για το σταφ και για τα παιδιά που βρήκα στην ομάδα και πάλεψα να μείνουν κοντά μου, όπως ο Κωστής και ο Σατσιάς. Αλλά είναι αυτό που λέω. Αν ο Σατσιάς και ο Κωστής πήραν την ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση και πήραν το πρωτάθλημα, γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά να μείνουν στην ομάδα προπονητές. Και ακούω σήμερα για τον Σατσιά, μετά από 15 χρόνια αρχηγός, για οικονομική περισυλλογή. Αυτοί οι άνθρωποι πήραν 150 εκατομμύρια τα τελευταία 8 χρόνια, λένε για μειώσεις και περισυλλογή. Καταλαβαίνω τις συνέπειες αυτών που λέω».

«Έπαιζα με μισή ομάδα Κύπριους όταν άλλοι έκαναν μπουρδέλο το πρωτάθλημα. Από 12 έγιναν 14 ομάδες, εμείς δεν τους βάζαμε για να μην δεχθούμε πρόστιμο. Τους βάζαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Εσείς δεν θέλετε να παίξουν οι Κύπριοι. Με πήρε ένας Άγγλος δημοσιογράφος και μου είπε ότι η Νιούκαστλ θέλει να παίξει με Άγγλους. Εμείς έχουμε άλλα προβλήματα, βάζω Κύπριους και με κυνηγάνε. Ένα φοβερό παιδί, και σαν χαρακτήρας και σαν ποδοσφαιριστής, ο Αντωνιάδης. Το έχουν καταστρέψει το παιδί, η κερκίδα. Χάσαμε τα εκατομμύρια λένε, όχι την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι χρυσό παιδί, βγαίνει μέσα και δίνει την ψυχή του για το ΑΠΟΕΛ και ζητώ συγγνώμη από τον Αντωνιάδη διότι έπρεπε να διαλέξω, να τον βάλω να παίξει που αφού τον χρειαζόταν η ομάδα ή να προστατέψω την ομάδα. Είχα παιχνίδια που δεν μπορούσα να τον βάλω αφού όλη η διοίκηση και ο κόσμος ήταν πάνω στο κεφάλι μου, γιατί τον έβαλα. Παιδιά ξεχνάτε ότι καλύτερο δεξί και αριστερό μπακ που είχε ποτέ το ΑΠΟΕΛ ήταν δικοί μου παίκτες, εγώ τους έκανα δεξί και αριστερό μπακ. Πουρσαϊτίδη και Μποαβεντούρα. Και οι δύο ήταν επιθετικοί, εγώ τους έκανα. Θα μου πουν αυτοί ποιον να βάλω; Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ένα καλύτερο αμυντικό χαφ. Όταν δεν έχω τις λύσεις, είμαι προπονητής και προσπαθώ να βρω τις λύσεις, να δω ποιος μπορεί. Και αυτοί μου λένε γιατί δεν βάζω τον Αμορίν. Τον έβαλαν προχθές 20 λεπτά και τον κατέστρεψαν, τον έκαναν αλλαγή. Αυτοί μου έλεγαν να βάλω τον Αμορίν».

«Είχα μιλήσει με το ΑΠΟΕΛ και τον Φεβρουάριο, πριν να έρθει ο Φινκ. Όταν έφυγα από ΑΠΟΕΛ πήγα δυο μέρες εξωτερικό και πήγα Βιέννη. Μου αρέσει αυτή η πόλη. Και ποιον βλέπω στο αεροδρόμιο; Τον Φινκ! Μου λέει τι κάνεις εδώ; Του λέω αυτό που έκανες και εσύ! Είχα πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, αλλά όταν πήγα σπίτι δεν ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να πάω. Όταν πέρασε ο καιρός και ήρθε το Καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο, δημιούργησαν όλο αυτό τον θόρυβο. Μου λέει ο Πουλλαϊδης να πάω σπίτι του να μιλήσουμε, με ταΐζει μια πίτα σουβλάκια και μου λέει άντε πήγαινε σπίτι σου. Και λέω τι γίνεται τώρα. Μέχρι να πάω Αγγλία να πάρω την κόρη μου, με παίρνουν και μου λένε ότι αποφάσισαν αυτό και αυτό. Μπορεί να είναι και καλύτερα, πήγα και εγώ στο ΑΠΟΕΛ, ας ξεχάσουν τον Τιμούρ να προχωρήσουν σαν ομάδα. Κάποιοι τότε με προσέγγισαν, αλλά στην πορεία είπαν ότι δεν είναι έτοιμοι, έχουν το δικό τους πρότζεκτ. Και το είδαμε το πρότζεκτ».

«Πήγα στο ΑΠΟΕΛ και δεν μετανιώνω. Πήγα στην μεγαλύτερη Κυπριακή ομάδα. Μεγαλύτερη ομάδα όχι στην ηλικία, αλλά με τα τρόπαια. Και το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη, δεν είπα κάτι άλλο. Πέντε χιλιάδες κόσμος φώναζε π… γιε Κετσπάγια, έβριζαν εμένα και την κόρη μου που ήταν στην κερκίδα, παραλίγο να τις λιντσάρουν».

«Έβλεπα το ΑΠΟΕΛ και έλεγα είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να παίρνει το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική; Φέτος τουλάχιστον, κανείς δεν θα πει ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε το πρωτάθλημα με την διαιτησία. 8 μήνες και 31 αγωνιστικές, δεν ξέρετε τι κριτική ακούσαμε. Πόσο μας κατηγορούσαν για τις προπονήσεις, για τον γυμναστή μου που είναι άψογος. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον Σάμπουριτς. Κάποιοι γύρω στην ομάδα προσπαθούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.  Ήρθαν άνθρωποι από την Λετονία για να παρακολουθήσουν μαθήματα για το UEFA PRO και έμειναν με ανοικτό το στόμα».

«Πείτε ότι δεν είμαι καλός προπονητής, ότι δεν είμαι άξιος για προπονητής του ΑΠΟΕΛ, αλλά όχι ότι τσακώνομαι με παίκτες. Εγώ έχω δώσει την ευκαιρία όχι μόνο στο ΑΠΟΕΛ αλλά και όπου έχω δουλέψει. Αν κάποιος έχει όρεξη να δουλέψει, μπορεί να πετύχει ότι δεν έχει φανταστεί. Σωτηρίου και Αρτυματάς για παράδειγμα. Τον Σωτηρίου τον έβαλα ακόμα και όταν ήταν  ο Καβενάγκι. Για τον Καβενάγκι πάλι έφταιξα εγώ, δεν κατάλαβα τι έγινε. Αντί να με ευχαριστεί που έγινε πέναλτι και τον έκανα αλλαγή για να μπει και να σκοράρει, για να βγει πρώτος σκόρερ (στο Δασάκι). Οι άλλοι δύο δεν ντρέπονται, ο άνθρωπος εδώ και 18 παιχνίδια σταμάτησε και έπαιζαν καιήθεκαν να βγουν πρώτοι σκόρερ. Εγώ ούτε καν κατάλαβα τι έγινε, αλά έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα να βοηθήσω την ομάδα. Του έδωσα την ευκαιρία και την άρπαξε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον Στίλιτς, ούτε με τον Βάντερ, ούτε με τον Χαραλαμπόδη ούτε με τον Αλωνεύτη. Εγώ έφυγα, γιατί δεν έπαιξαν; Στάθης και Χαραλαμπίδης παίζουν στην θέση του Εφραίμ και του Γιαννιώτα. Ποιος να παίξει; Πετύχαμε με τον Εφραίμ, ένα παιδί που συνέχεια τραυματιζόταν, ο Ντε Βινσέντι έχει την τρέλα του, χρειάζεται η τρέλα για να παίξεις ποδόσφαιρο».

«Αν δεν μείνει ο Μπενίτεθ, μπορεί να γίνουν συζητήσεις ξανά με την Νιούκαστλ».

«Παρόλο ότι αγαπώ την Κύπρο πάρα πολύ, όχι με τα λόγια, αλλά με πράξεις. Αλλά δυστυχώς βλέπω μια στάση, ήξερα ότι αν πάω στο ΑΠΟΕΛ θα ήταν σαν να έχω όλη την Κύπρο απέναντι μου, ακόμα και τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό με πειράζει. Πολλοί περίμεναν να στραβοπατούμε, να μας πατήσουν στον λαιμό και πετύχαμε. Το ίδιο έγινε και στον Ολυμπιακό, πήγαμε σε αντίπαλα στρατόπεδα».

«Όλοι χρειάζονται την βοήθεια, όταν την έχουμε ανάγκη. όχι όταν όλα πάνε καλά. Όχι σε μένα, αλλά στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων. Έχω τα κότσια να βγω και να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους. Δεν ήθελα ούτε σε ράδιο να νικήσω, ούτε μαγνητοσκοπημένο. Θα βγω στην τηλεόραση και να με βλέπει ο κόσμος ότι μιλάω. Αν θέλει κάποιος να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει οτιδήποτε».

«Αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν μπορεί αν γίνει πουθενά αλλού. ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα διεκδικούσαν την εξάδα και έπαιξαν διαφορετική ημέρα τελευταία αγωνιστική».

«Με εξαίρεση τον Άρη που έπαιζαν Κύπριοι, οι άλλες ομάδες έπαιζαν με Κύπριους για να γλυτώσουν το πρόστιμο. Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα με την μισή ομάδα Κύπριους».

«Τόσα λεφτά χάρισα, τουλάχιστον να πουν μια καλή κουβέντα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!