Τι σημαίνει το ντάμπλ των νεαρών;

Ο ΑΠΟΕΛ σε διοικητικό επίπεδο διακηρύττει και ως ένα βαθμό αποδεικνύει την πρόθεση του να δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες σε νεαρούς, αλλά ένας από αυτούς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.  Αναφερόμαστε στον Παπαφώτη, τον αρχηγό της U21 η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ. Η ομάδα αυτή αποτελούμενη επίσης από τους Αναστασίου, Χριστοδούλου, Ασσιώτη και Χαραλάμπους σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της και κάποιος από τους παίκτες αυτούς είχαν τυπικό χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Η ρεαλιστική προσέγγιση λέει ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται κάποιοι που έχουν τα φόντα να σταθούν με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα. Το τι σημαίνει να σταθούν μπορεί να θεωρηθεί και κάτι υποκειμενικό αν λάβουμε υπόψη το πως διαχειριστήκαμε ως ΑΠΟΕΛ τον Αντωνιάδη…

Η ουσία είναι ότι η ομάδα μας καλείται να διαχειριστεί σωστά τα νεαρά ταλέντα δείχνοντας ότι έχει πλάνο το οποίο θα τα αναδείξει. Πλάνο μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα αφού αν η υπεροπλία σε κάποιες θέσεις κάνει απαγορευτικό τον ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τους, ίσως ο δανεισμός να είναι μια επιλογή. Ακόμα και ο δανεισμός όμως απαιτεί πλάνο αφού έχει σημασία να καταλήγουν σε ομάδες που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν.

Αν δεν γίνουν αυτά το να πανηγυρίζουμε ότι κατακούμε τίτλους και στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών δεν θα σημαίνει και πολλά πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!