Μιλτής is on fire

Αυτά γράφει σήμερα ο Φιλελεύθερος για τον τροπο που προσπάθησε το ΑΚΕΛ να χρηματοδοτεί το ποδοσφαιρικό παράρτημα επί προεδρίας του ανίκανου:

Αναφορά και στην Ομόνοια περιελάμβανε η κατάθεση του πρώην Πρόεδρου της ομάδας Μιλτιάδη Νεοφύτου κατά του Δημήτρη Χριστόφια.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μετά την εκλογή του Χριστόφια στην προεδρία της Δημοκρατίας, μαζί με τον Άντρο Κυπριανού του πρότειναν να αναλάβει την Προεδρία της Ομόνοιας:

«Όταν εξέφρασα φόβους για τη θέση που μου πρότεινε επειδή δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, ο κος Χριστόφιας με καθησύχασε, λέγοντας μου ότι απλά θα ακολουθώ τις οδηγίες που θα μου έδινε ο ίδιος προσωπικά. Όταν ρώτησα για τα έξοδα, μου είπε ότι ήταν δικό του θέμα και ότι θα μεριμνούσε για να καλύψει όλα τα χρήματα που θα βάζαμε, τόσο εγώ, όσο και η εταιρία μου.

Ο τρόπος με τον οποίο θα υλοποιείτο το σχέδιο του εναγόμενου για την Ομόνοια ήταν να καταβάλει η εταιρία μου χρήματα τα οποία στη συνέχεια θα μας επιστέφονταν μέσω πληρωμών από εταιρίες που έλεγχε ο εναγόμενος και το ΑΚΕΛ. Τα πρώτα χρόνια η συμφωνία τηρείτο. Δυστυχώς όμως όταν συνεπεία κάποιων γεγονότων η δημοτικότητα του εναγόμενου κατακρημνίστηκε με αποτέλεσμα να μην έχει πιθανότητες επανεκλογής, σταμάτησε να τηρεί τη συμφωνία. Από τις 26.03.2008 μέχρι τις 03.09.2012 οπότε και τελικά παραιτήθηκα από την προεδρία της ομάδας, είχαμε καταβάλει για τη λειτουργία και τις οφειλές του σωματείου συνολικό ποσό 21.606.123 ευρώ».

Μάλιστα αναφέρει ότι το 2011 λόγω των κριτηρίων χρειάστηκε άμεσα 2 εκατομμύρια, ο εναγόμενος του ζήτησε να συναντήσει ανώτατο στέλεχος της RCB και πήρε το ποσό με μόνη εξασφάλιση την προσωπική του εγγύηση. Το ποσό αυτό κάλυψε παρατράβηγμα της εταιρίας σε ποσό που πήγε στην ομάδα. Όμως το δάνειο, παρά τις διαβεβαιώσεις του εναγόμενου, δεν αποπληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα η RCB να κινήσει αγωγή στον κ. Νεοφύτου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X