Νίκη με ή χωρίς Μπερτόλιο

Η πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League ξεκινά απόψε με έναν αγώνα που θεωρείται ήδη καθοριστικός για την ομάδα μας. Η Αστάνα αν και είναι θεωρητικά η τέταρτη ομάδα από πλευράς δυναμικότητας διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον βάλει από την αρχή σε πλεονεκτική θέση.

Όπως προσέξατε η διοίκηση αλλά και ο προπονητής αποφεύγουν να μιλήσουν ξεκάθαρα για πρόκριση αφού το περσινό πάθημα αλλά και η εικόνα που βγάζει η ομάδα μέχρι στιγμής δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει αισιόδοξες εκτιμήσεις ή οποίες εκ των υστέρων ίσως βαρύνουν περισσότερο το κλίμα.

Ο Κρίστιανσεν πλέον έχει επιλογές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες των προκριματικών του Champions League, αφού όπως δήλωσε και χτες οι Λάγο, Μπερτόλιο και ντε Καμάργκο βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Αν η συμμετοχή κάποιου παίκτη μπορεί να αποδειχτεί βαρόμετρο για την όλη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, αυτός είναι ο Μπερτόλιο. Όπως έχουμε δει όσο αγωνίστηκε μέχρι σήμερα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με τις ενέργειες του μπορεί να δώσει στον ΑΠΟΕΛ την επιπλέον ώθηση και δημιουργικές επιλογές που θέλει.

Τώρα το κατά πόσο θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα ή αν θα προτιμηθεί ο πιο εξοικειωμένος Ορλάντι είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Κρίστιανσεν αν δεν το έχει κάνει ήδη. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!