Μήνυμα Τιμούρ προς αχάπαρους

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Κετσπάγια σχολίασε της υποδοχής που έτυχε στο κοτέτσι από τους οπαδούς της πρώην του ομάδας. Ο προπονητής είπε αρκετά ενδιαφέροντα απευθυνόμενος γενικά σε όσους δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, με όλα αυτά τα πράγματα που γίνονταν και μέσα και έξω από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά ισορροπήσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη και πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεχθήκαμε το γκολ, αλλά δεν κινδυνέψαμε πολύ, ενώ είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ανθρώπους, η ιστορία είναι εκεί, δεν μπορούν να την ξεγράψουν. Μέχρι κι αυτοί οι άνθρωποι που τους κάναμε να ακουμπήσουν το όνειρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Το πετύχαμε και βλέπουμε μπροστά».

«Αυτό που πετύχαμε ίσως γίνεται κάθε 100 χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Τι να συζητήσουμε τώρα. Δυστυχώς, αυτή η αχαριστία δεν περιγράφεται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου. Δυστυχώς, σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει εκτίμηση. Την άλλη εβδομάδα πάλι εγώ και οι άλλοι προπονητές δίνουμε εξετάσεις. Σε ποιους; Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!