Μοχλός πίεσης ή κάτι παραπάνω

Το απαιτούμενο ξεκαθάρισμα στη θέση του άσου καθυστερεί γεγονός που αναγκάζει τους υπεύθυνους να αναπροσαρμόσουν ως ένα βαθμό το πλανο τους. Ο Πάρντο και ο μάνατζερ του δεν δίνουν σημεία ζωής γεγονός που δείχνει ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο προσδοκώντας ότι θα προκύψει κάποια πρόταση που θα είναι καλύτερη από του ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη η ομάδα μας επιθυμεί την παραμονή του Βελγοισπανού χωρίς όμως αυτό να γίνει με υπερβολές στο οικονομικό.

Διοίκηση και Κρίστιανσεν θέλοντας να δείξουν ότι έχει και άλλού πορτοκαλιές και να μεταφέρουν την πίεση στην πλευρά του Πάρντο, φρόντισαν να δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο Αντριάν Ορτόλα που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β.

Πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ και νυν της «Μπάρτσα». Ο Ορτόλα ήταν μέλος της Βιγιαρεάλ από το 2010 ως το 2013, χωρίς όμως να μπορέσει να αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα, έχοντας παρουσίες μόνο με την Β΄.

Η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι καθοριστική αφού οι δυο πλευρές θα κληθούν να δείξουν αν υπάρχει κοινό σημείο επαφής όπως διακηρύττουν ή αν θα έχουμε και φέτος το άγχος της κάλυψη της θεσης του βάσιμου τερματοφύλακα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!