«Μόνο σου ρε Θρύλε δεν σ’ αφήσαμε ποτέ»

Αυτό το σύνθημα θα πρέπει να διαγραφεί από την ζηλευτή συλλογή μας. Οι οργανωμένοι που αποτελούσαν διαχρονικά τον 12 παίκτη αποφάσισαν όπως «τιμωρήσουν» την διοίκηση η οποία προσπαθεί να προστατέψει την Ομάδα από τις συνεχόμενες ποινές της UEFA. Εντάξει τα «καταφέρατε».

Πληγώθηκε ο Πετρίδης. Δεν θα κοιμάται το βράδυ. Ο Πετρίδης όμως αύριο θα ανοίκει στο παρελθόν. Καμία ιστορία δεν θα αναγράφει το όνομα του. Κανένας βαθμολογικός πίνακας δεν λέει «Πετρίδης 70 βαθμούς» , και καμία τροπαιοθήκη δεν λέει «Πετρίδης 50 πρωταθλήματα». Η ιστορία, η τροπαιοθήκη και οι βαθμολογίες θα λένε «ΑΠΟΕΛ 100 πρωταθλήματα, ΑΠΟΕΛ 90 κύπελλα, ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 100 νίκες έναντι 30». Αυτά μένουν. Καταλάβετε το πώς η απουσία τιμωρεί αυτό που αγαπάτε και αυτό για το οποίο δεν κοιμάστε τα βράδια.

Η απουσία της κερκίδας ήταν εμφανής και εκεί που αγωνιζόμασταν με 7-8 παίκτες μιας και ορισμένοι απλά δεν μπορούν – την είχε ανάγκη η Ομάδα περισσότερο από ποτέ. Λάθη προγραμματισμού, λάθη αγωνιστικά, απουσίες βασικών, διαιτησία και απουσία οργανωμένων είναι οι πραγματικοί λόγοι της ήττας από τους ανώμαλους οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία της απουσίας του πυρήνα, ήρθαν, έβριζαν ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα και «ατίμωσαν» τον Θρύλο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Την απουσία των οργανωμένων εκμεταλλεύτηκε και ο Τράττος με τους υπόλοιπους ανίκανους αφού δεν ένιωσαν ούτε δευτερόλεπτο την πίεση της έδρας, αντιθέτως, η βόρεια ήταν αυτή που κέρδισε την μάχη της φωνής και εν κατακλείδι την διαιτητική τρομοκρατία και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό.

Καλώ όλους τους οργανωμένους, αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Ομάδα, αυτούς που δεν ανέχονται τον κάθε ανώμαλο , χόχο, και κομπλεξικό να έρχεται μέσα στο σπίτι μας και  να μας προσβάλλει – όπως αφήσουν πίσω κάθε εγωισμό και κάθε ανώριμη θέση και να επιστρέψουν στην θέση τους, εκεί που τους ανήκει – στην Νότια, για να δείξουμε στους επόμενους πως κανένας μα κανένας δεν μπορεί να προσβάλλει τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο σπίτι του.

Αφήστε τις μαλακίες περί φακελώματος. Η Κύπρος είναι μικρή, κλειστή κοινωνία. Γεννιόμαστε φακελωμένοι καταλάβετε το. Ένας λογαριασμός στην τράπεζα να ανοιχθεί και όλα σας τα δεδομένα είναι παντού. Μια ταυτότητα πας να εκδόσεις και τέλος, όλοι γνωρίζουν τα πάντα για σένα. Οι λίστες που κατέχουν τα κόμματα (και πιστέψτε με δεν είναι μόνο το ΑΚΕΛ) ξέρουν και που γεννηθήκατε, και που μένετε, και που ψηφίζετε, και τι ψηφίζετε και κυρίως, πόσους άλλους ψηφοφόρους μπορείτε να επηρεάσετε. Ξέρουν ήδη ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Α’ΧΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X