Να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους

Το κλίμα σε μια ομάδα δημιουργείται και μεταφέρεται στο ευρύτερο περιβάλλον από τους βασικούς συντελεστές της που δεν είναι άλλοι από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Το θυμίζουμε αυτό γιατί το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το αρνητικό κλίμα που δημιουργείται μεταξύ του κόσμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην τελευταία της ανακοίνωση. Οι προτροπές προς τους οπαδούς μας για ψυχραιμία, στήριξη και επιμονή αφορούν πρώτα και κυριότερα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αφού κάποια από αυτά δυσκολεύονται να πράξουν όλα ή κάποια από τα πιο πάνω.

Ο Κετσπάγια έχει τα θέματα του αλλά από τη στιγμή που ο πλέον αρμόδιος (τεχνικός διευθυντής) χάλασε τα σχέδια ορισμένων μελών του συμβουλίου, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από στήριξη και επιμονή!

Ο καθένας από τους πρωταγωνιστές θα κριθεί τις επόμενες εβδομάδες από τη στάση, τις πράξεις και τις παραλήψεις του και παρόλο που το πιο εύκολο πράγμα είναι να στοχοποιηθεί ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν πρόκειται να αφήσουμε σε χλωρό κλαρί οποιονδήποτε.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος και για να συμβεί απαιτείται από τη διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες και στο θέμα της διαιτησίας. Βλέπουμε σε σχεδόν κάθε ντέρμπι τη διαιτησία να κάνει σοβαρά λάθη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Με την ΑΕΚ ήμασταν καταιγιστικοί και δεν στοίχισαν αλλά σε άλλους αγώνες όπως αυτόν με τον Απόλλωνα στερηθήκαμε τον καταλογισμό ενός πέναλτι.

Το παρασκήνιο λειτουργεί εις βάρος μας και λόγω του deal της Αεκ με την Ομόνοια γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα τύχει σωστό χειρισμού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!