Να αντέξουμε ακόμα 30 μέρες!

Tα δεδομένα όσον αφορά το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρα και παρά το ότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους υπεύθυνους εἰναι δεδομένο ότι βλέπουν και αυτοί όσα κάνουν τον κόσμο να απορεί και να εξοργίζεται. Οι τραγικές επιλογές των Μαντούκα και Πασιένσια άφησαν την ομάδα χωρίς μπακ ενώ εκτός του Καβενάγκι δεν υπάρχει αξιόπιστη επιλογή καθαρόαιμου επιθετικού. Αναφερόμαστε μόνο στις πιο τρανταχτές ανισορροπίες του ρόστερ έστω και αν υπάρχει ανάγκη για γενικότερο ξεκαθάρισμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα.

Ο Κετσπάγια ήξερε ότι κληρονόμησε μια προβληματική κατάσταση και είναι για αυτό που από την πρώτη μέρα στις δηλώσεις του είπε ότι δεν μπορεί να υπάρξει άμεση βελτίωση και αλλαγές πριν τον Ιανουάριο. Η απόδοση της ομάδας και τα μεγάλα σκορ σε κάποιους αγώνες έδωσαν την εντύπωση ότι ο Τίμουρ έκανε ένα μικρό θαύμα αλλά οι αγώνες στην Ευρώπη και τα ντέρμπι μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα αντέξει τις επόμενες 30 μέρες με την προσδοκία ότι στην συνέχεια θα διορθωθεί η κατάσταση με την έλευση παικτών της προκοπής.

Πρόκειται για ένα καθοριστικό χρονικό διάστημα αφού η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Αγία Νάπα, Απόλλων, Ερμή, Πάφο και Αεκ. Το ζητούμενο μέσα από τη σειρά των πέντε αυτών αγώνων είναι η παραμονή στην κορυφή. Για να γίνει αυτό οι παίκτες του Κετσπάγια πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τους αφού όπως φάνηκε και στην πράξη σκοντάφτουμε στα δύσκολα.

Οι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του 2015:

30.11.2015 Αγία Νάπα Vs ΑΠΟΕΛ
05.12.2015 ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλωνας
14.12.2015 ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής
19.12.2015 Πάφος Vs ΑΠΟΕΛ
22.12.2015 ΑΠΟΕΛ Vs Άεκ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X