Προπώληση Shalke 04 – ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι προπώληση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα για την φάση των ομίλων του UEFA Europa League 2015-2016, FC Schalke 04 – APOEL FC (MD5) που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015 στο Veltins Arena, θα γίνει και στην Γερμανία.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουν οι Κύπριοι φίλαθλοι ότι δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο.

ΤΙΜΗ

€10

* Πληρωμή μόνο με μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ Düsseldorf

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Mercure Hotel Düsseldorf City Center: (Am Stresemannplatz 1, 40210):

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, 15:00-19:00
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 11:00-14:00

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να προσκομιστούν υποχρεωτικά τα πιο κάτω έγγραφα:

1. Εισιτήριο Διαρκείας/ Κάρτα Loyalty
2. Ταυτότητα/ Διαβατήριο (λόγω ονομαστικής διάθεσης)

* Κατά τη διάρκεια της προπώλησης στο ξενοδοχείο θα εκδίδονται και Loyalty Cards για όσους φιλάθλους μας δεν έχουν εκδώσει ήδη.

APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP

– Όσοι φίλαθλοι μας θα ταξιδέψουν από μόνοι τους και αγοράσουν το εισιτήριο αγώνα στην Γερμανία θα επιβραβευθούν με 50 βαθμούς. Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτα Loyalty.
– Ο κάθε κάτοχος διαρκείας/κάρτας Loyalty μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον δικαιούχο για είσοδο στο γήπεδο.
Στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται ταυτοποίηση και είναι υποχρεωτικό οι φίλαθλοι μας να επιδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα/ διαβατήριο.
– Στο σώμα του εισιτηρίου οι υπάλληλοι του Τμήματος Εισιτηρίων θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητας του δικαιούχου.
– Για την παραλαβή εισιτηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί φωτογραφία ή φωτοαντίτυπο του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας Loyalty.

*Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας θα εκδοθεί πριν την διεξαγωγή του αγώνα από την Αστυνομία Κύπρου σε συνεννόηση με τις Αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!