Να αποφύγουμε τα χειρότερα

Ο Κετσπάγια από την Πράγα έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα θα πρέπει να βρει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και να κερδίσει τον αγώνα στο Παραλίμνι. Πρόκειται για μια ύπουλη έξοδο την οποία οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα έτσι ώστε να πετύχουν τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή.

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα αλλά δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε τα όρια μας. Στον αγώνα με τη Δόξα είδαμε τον Άλεξ Κωνσταντίνου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και να γλιτώνουμε το έμφραγμα.

Το βράδυ της Δευτέρας ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επιβεβαιώσει την άποψη του Κετσπάγια ότι στο πρωτάθλημα μπορούμε να ανταποκριθούμε πολύ καλύτερα σε σχέση με την Ευρώπη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δούμε τους παίκτες να παρουσιάζονται ζωντανοί.

Οι προσθήκες των Ντε Βινσέτι και Αλωνεύτη πρέπει να βοηθήσουν έτσι ώστε να δούμε την μεσοπεπιθετική γραμμή να λειτουργεί καλύτερα ενώ ο Στίλιτς θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής αφού είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης στη μεσαία γραμμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!