Να γίνει και ιστορική

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε . Είναι μεγάλη αφού μια εξαιρετική πορεία που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Η τεράστια πρόκληση  είναι να την κάνουμε και ιστορική εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους 16 του Europa League. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος αλλά όχι ανυπέρβλητος αφού υπό προϋποθέσεις ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να λυγίσει την τεράστια από κάθε άποψη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβούν πολλά. Ο Κρίστιανσεν επιγραμματικά είπε ότι πρέπει να φανούμε και τυχεροί αφού οι Βάσκοι είναι ανώτερη ομάδα την οποία σωστά έχρισε ως φαβορί.

Οι παίκτες καλούνται με υπομονή και επιμονή να κάνουν το τέλειο παιχνίδι εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Ίσως η βασικότερη είναι αυτή που σχετίζεται με τον καλό ρυθμό και κυκλοφορία της μπάλας. Θεωρείται δεδομένο ότι και στο ΓΣΠ η Αθλέτικ θα πιέσει από ψηλά στην προσπάθεια της να μας αποσυντονίσει. Ο Κρίστιανσεν θεωρητικά έχει πλάνο για το πώς θα απαντήσουμε και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν αυτό δουλέψει.

Η παρουσία του κόσμου είναι το άλλο στοιχείο που θα πρέπει να αποδειχτεί βαρόμετρο. To sold out δείχνει ανέφικτο αλλά ο παλμός και η πίστη όσων θα βρεθούν στο γήπεδο είναι αυτό που θα σπρώξει τους παίκτες. Και παρόλο που δεν έχουμε ολοκληρωμένη οπαδική παιδεία πρέπει να θυμίσουμε ότι και αν ακόμα αποκλειστούμε οι παίκτες αξίζουν την παραμονή όλων στις κερκίδες για το τελευταίο ζεστό χειροκρότημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X