“Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει την κατοχή”

Η άποψη ενός πρώην ποδοσφαιριστή μας και όχι κάποιου τυχαίου αλλά του τεράστιου Γιάννου Ιωάννου έχει τη δική της σημασία. Ο Γιάννος ξέρει πολύ καλά τι απαιτείται σε τέτοιους αγώνες αφού και ως βοηθός του Γιοβάνοβιτς έζησε τις κορυφαίες στιγμές και προκρίσεις στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Σε δηλώσεις του λοιπόν μας προειδοποιεί πως η ομάδα μας δεν θα έχει ούτε απόψε ιδιαίτερη κατοχή της μπάλας αλλά και πως αυτό δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία.

Οι σχετικές επισημάνσεις όπως έγιναν στο Σπορ ΦΜ

«Η κατοχή της μπάλας δεν θα έχει καμία σημασία. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει την κατοχή. Είναι το θέμα πόσες σωστές επιθέσεις θα κάνουμε. Όταν θυμάμαι τα παλιά παιχνίδια, νοιώθω ότι το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι θα είναι το θέλω των παικτών του ΑΠΟΕΛ και πόσο θα μπει μέσα στο παιχνίδι ο κόσμος. Έχει τη δυνατότητα ο φετινός ο ΑΠΟΕΛ, έχει τους παίκτες, έχει το μέταλλο, αυτό είναι μέσα στο DNA όλων των παικτών. Οποιοσδήποτε παίκτης μπει σε αυτήν την ομάδα, εύκολα ή δύσκολα θα το αποκτήσει.»

Για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ:

«Νιώθω ότι η θέληση είναι το ένα, η σωστή θέληση. Το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα είναι η υπομονή. Επίσης δεν πρέπει να απογοητεύουν οι παίκτες εάν δεχτούν κάποιο γκολ. Είσαι σε θέση με ένα γκολ να γίνει 1-1 και να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Ότι και να γίνει στο παιχνίδι δεν πρέπει να απογοητευτείς.»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!