Να μην μας αιφνιδιάσουν τα αναμενόμενα!

Πλησιάζει ο αγώνας με τον πιο μισητό μας αντίπαλο και το ότι δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσει φέτος ούτε καν την Ανόρθωση πρέπει να μας στρέψει την προσοχή μας στο ζητούμενο. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει για χίλιους δυο λόγους να επιστέψει στις νίκες αφού αν αυξηθεί και άλλο η διαφορά θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθεια μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι τα προηγούμενα comeback είναι παγίδα και η αναφορά σε αυτές κάνει κακό παρά καλό αφού εφησυχάζει και αποπροσανατολίζει από τα σοβαρά αγωνιστικά θέματα που ταλανίζουν τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα επεκταθούμε σε αυτό όμως αφού πρέπει να θυμίσουμε κάτι άλλο σχετικά με τους κουμουνιστές.

Η ομόνοια θα επιχειρήσει σε έναν ακόμα αγώνα να εφαρμόσει τη γνωστή τακτική. Τα αρνιά στις τρεις κερκίδες από το πρώτο λεπτό θα κλαψουρίζουν για κάθε απόφαση του διαιτητή, κάτι που θα κάνουν και οι παίκτες. Με μπροστάρη τον Μαργκάσα θα επιστρατεύσουν το πάθος ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι αρκετό για να καλύψει τις αγωνιστικές τους αδυναμίες.

Είναι δεδομένο ότι για τους χόχους η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα αφού όσοι από αυτούς έχουν επαφή με την πραγματικότητα έχουν ως μεγαλύτερη έγνοια και στόχο να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αφού αναγνωρίζουν ότι αυτοί δεν πρόκειται να το πετύχουν.

Αυτά είναι χοντρά χοντρά τα δεδομένα που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Οφείλουν να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι από κάθε άποψη έτσι ώστε να πετύχουμε επιτελούς την πρώτη μας νίκη.

Σε διαφορετική περίπτωση η πίεση προς όλους θα γίνει αφόρητη και ακόμα πιο δύσκολα διαχειρίσιμη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!