Το καταγώγιο του Κίρζη

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα αφού οι Απολλωνίστες δεν μπορούν να χωνέψουν την παραπομπή του Βάλε και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ένταση. Η προσοχή τους τις τελευταίες ώρες έχει στραφεί στην προσπάθεια να τιμωρηθεί και ο Μπερτόλιο για τον πανηγυρισμό του τον οποίο προσπαθούν να εξισώσουν με το καύλιασμα.

Μέσω αναρτήσεων τους στα social media προφιλ των ομάδων ο Πετεβίνος απαντά στον Φανούριο Κωνσταντίνου ο οποίος πραγματικά σε ένα από αυτά ξέφυγε αφού κατάγραψε τα εξής:

«Προς απάντηση προς τα συστημικά αγοράκια τα οποία μίλησαν για τον Άλεξ Ντα Σίλβα (άλλως μάγος) θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας τους έδειξε ότι τους απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι έστω και στα 33 του… και ταυτόχρονα ότι μπορεί να σκοράρει εναντίων τους με οποιοδήποτε τρόπο, όπου και όποτε θέλει!

Υ.Σ. 1: Δείτε λίγες επαναλήψεις για να αντιληφθείτε ξανά και ξανά την διαστημική πάσα του!

Υ.Σ. 2: Στον πανηγυρισμό του έτρεξε στον προπονητή του για να τον ευχαριστήσει που τον έμαθε να σας γλεντάει και να τον… κλέβετε σε κάθε μεταξύ μας αγώνα!

Υ.Σ. 3: Μάγος ετών 33».

Αναπόφευκτα ήρθε και η απάντηση από τον Πετεβίνο που κατέγραψε τα εξής:

Ευχαριστούμε τον επίσημο Απόλλωνα για το δεύτερο του επικοινωνιακό ατόπημα μέσα σε λίγα λεπτά μετά την άκυρη σύγκριση ανόμοιων χειρονομιών. Το γεγονός της επίσημης επιβεβαίωσης ότι ο Da Silvia απευθύνθηκε προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ προκαλώντας με τα δάχτυλα του είναι μια δημόσια ομολογία για την πρόθεση πρόκλησης προς την κερκίδα. Πράξη που δεν τιμωρήθηκε. Όσο για το επίπεδο γλώσσας που χρησιμοποιεί ο Απόλλων σε επίσημη ανακοίνωση και που συγκρίνεται με επίπεδο καταγώγιου είναι ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!