Σαλαμίνα Vs ΑΠΟΕΛ 0-3

Ο διπλός στόχος της ομάδας μας επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού το σκορ είναι τέτοιο που ο επαναληπτικός θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Παράλληλα ο Δώνης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να δοκιμάσει πράγματα στην προσπάθεια του να βρει λύσεις στην προβληματική αμυντική λειτουργία.

Με τον Αλωνεύτη βασικό και πρωταγωνιστή με τις ασιστ του και τον Ντε Καμάργκο να βρίσκει δίκτυα δυο φορές και να έχει αλλά δυο δοκάρια, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες.

Ο αγώνας

Όλα έγιναν πιο εύκολα με το γρήγορο πρώτο γκολ αφού στην πρώτη αξιόλογη επίθεση μας πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Αυτό έγινε στο 9 όταν ο Ντε Καμάργκο βρήκε τον Ντελατόρε, ο οποίος με ωραία πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη επιχείρησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στο γκολ όταν στο 15 η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε έξω.

Ήταν ένα διάστημα όπου φάνηκαν τα αμυντικά κενά της ομάδας μας με τον Δώνη να αλλάζει θέσεις τους Πολιάκοφ και Ιωάννου με τον τελευταίο να μετακινείται στο αριστερό άκρο. Το γκολ όμως του Ντε Καμάργκο στο 25 μετά από πάσα του Αλωνεύτη έφερε το 0-2 κάνοντας το προβάδισμα μας ακόμα πιο ισχυρό.

Η κακή μεσοαμυντική λειτουργία έφερε ακόμα δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες για τη Σαλαμίνα έτσι το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή. Ο Δώνης απέσυρε τον Σόουζα και στη θέση του πέρασε ο Μερκής με τον Πολιάκοφ να επιχειρεί να λειτουργήσει ως αμυντικό χαφ.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 53 όταν η νέα πάσα του Αλωνεύτη έφερε το 0-3 με τον Μιντίκκη να την στέλνει στα δίκτυα στην προσπάθεια του να αποτρέψει το πλασέ του Ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής και μιας σπάνιας φάσης στο 56 όταν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα έστειλε την μπάλα δύο φορές στο δοκάρι.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο (61-66) έγιναν και οι άλλες δυο αλλαγές με τους Εμπεσίλιο και Σάλαι να αντικαθιστούν τους Πολιάκοφ και Ντελατόρε αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο αγώνας είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ντε Καμάργκο όμως να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες που θα ήταν καλύτερα να έκανε γκολ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σόουζα, Πολιάκοφ, Εμπεσίλιο

ΑΠΟΕΛ:
Γκουτίνιο, Πολιάκοφ (61΄ Εμπεσίλιο), Βούρος, Ιωάννου, Σόουζα (46΄ Μερκής), Αντωνίου, Ορ, Αλωνεύτης, Μακρής, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε (66΄ Σάλαϊ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X