Νέο ιατρικό επιτελείο!

Με καθυστέρηση πολλων μηνών και μετά που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο η διοικηση πήρε την απόφαση να αλλαξει τα παντα σε σχέση με την στελέχωση του ιατρικού επιτελείου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ειδικό Αθλητίατρο Δρ. Νικόλαο Τζουρούδη.

Ο Δρ. Τζουρούδης αναλαμβάνει θέση ως επικεφαλής στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας και θα είναι υπεύθυνος για όλα όσα αφορούν στα αθλητιατρικά θέματα, το φυσιοθεραπευτικό τμήμα και τα προγράμματα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Ο Δρ. Τζουρούδης έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Αθλητιατρικής και Φυσιοθεραπευτικής Αγωγής.
Θήτευσε μεταξύ άλλων ως Γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες. Ήταν υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze ενώ εξειδικευμένα ως προιστάμενος Γιατρός επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας συνεργάστηκε με τις Chievo Verona, Brescia Calcio, Παναθηναϊκό, Steaua, Al Hilal, West Ham United FC, Ολυμπιακό Πειραιώς και Al Ain FC.
Στο εκπαιδευτικό του έργο έχει διδάξει Φυσιολογία της Άσκησης και Εμβιομηχανικής, Κινησιολογία, Αθλητιατρική και Φυσιολογία Ποδοσφαίρου καθώς και Ισοκινητική Αξιολόγηση.
Ο Δρ. Τζουρούδης έχει παράξει και πλούσιο συγγραφικό έργο στον τομέα του ενώ έχει προχωρήσει σε πληθώρα Δημοσιεύσεων και Ανακοινώσεων σε Διεθνή Συνέδρια.
Είναι επίσης:
-Μέλος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Αθλητιατρικής
-Μέλος του κολεγίου αθλητίατρων ποδοσφαίρου Lamica
-Μέλος της FIMS (International Federation of Sports Medicine)
-Μέλος της Association Francaise de Posturologie
-Μέλος της International Society of Biomechanics in Sports
-Μέλος του American College of Sports Medicine
-Μέλος της European Federation of Sports Medicine.
Ο Δρ. Τζουρούδης μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Αναλαμβάνει από αύριο (19/01) τα καθήκοντα του στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
 
Ο Δρ Κώστας Σχίζας παραμένει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!