Ο ΑΠΟΕΛ μικραίνει

Ασφαλώς και ο διαιτητής έκανε ένα τεράστιο δώρο στην Αστάνα αλλά μόνο ένας άπειρος προπονητής μπορεί να το αναδείξει ως το βασικό λόγο του αποκλεισμού μας. Επί της ουσίας η 30η Αυγούστου είναι μέρα ντροπής για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι επίσης η μέρα όπου τα συσσωρευμένα λάθη και παραλήψεις της διοίκησης Πετρίδη αποτυπώθηκαν μέσα από την απόδοση της ομάδας.

Έχοντας αντίπαλο μια Αστάνα που από το δεύτερο ημίχρονο και μετά επιδίωκε να στείλει τον αγώνα στην παράταση και μετά στα πέναλτι, ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

Ο προπονητής μας ξέχασε στον πάγκο τους Ντεβινσέτι και Εφραίμ. Μπορεί να ήταν δυο από τους τέσσερις που έχασαν το πέναλτι αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τον Μπαλταζάρ. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποια φάση ενώ ήταν δεκάδες οι φάσεις όπου δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καν τις προϋποθέσεις.

Και αυτό γιατί οι Σάλαι, Τάμαρι και Ζαχίντ ήταν απογοητευτικοί.

Ο Ούγγρος είναι ήδη καθοδόν για τη Γερμανία ενώ από ότι φάνηκε το μυαλό του ήταν από μέρες στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό. Μέσω της πώλησης του θα ξεκινήσει η προσπάθεια να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ.

Ο αποκλεισμός θα φέρει στην επιφάνεια όλων των ειδών τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας οπότε τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!